SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Mișcare șoc în lumea tenisului: în iunie, Novak Djokovic își schimbă sponsorul principal

Mișcare șoc în lumea tenisului: în iunie, Novak Djokovic își schimbă sponsorul principal

Novak Djokovic la magazinul UNIQLO din Londra

Anul 2017 e anul marilor schimbări pentru sârbul Novak Djokovic. După ce a început sezonul pe locul 2 și a fost eliminat în turul secund al turneului de Grand Slam la care se simțea cel mai bine, Australian Open, Nole își va pierde și sponsorul principal din iunie.

Adevărul e că expresia ”își pierde sponsorul” e doar pentru a face situația mai dramatică, pentru că la valoarea lui Djokovic sau a altor mari jucători, un sponsor nu îi poate lăsa baltă, ci poate fi schimbat la dorința sportivului. Așa se pare că se petrec lucrurile și acum.

Situația concretă este următoarea: contractul dintre Djokovic și sponsorul său, Uniqlo, va expira în luna iunie și sârbul se pare că nu vrea să-l mai prelungească. În consecință, s-a orientat spre un alt producător de echipament, iar discuțiile sunt aproape finalizate cu Lacoste, firmă care până acum vreo trei ani o avea în echipă și pe Simona Halep, înainte ca aceasta să treacă la Adidas.

Zvonurile referitoare la semnarea parteneriatului cu Lacoste au apărut în Franța, așa cum era normal, iar eu nu am nici un motiv să mă îndoiesc de adevărul acestora, pentru că de multe ori chiar cei interesați le lasă să scape pe piață.Contractul dintre Novak Djokovic și Uniqlo a fost semnat pe 23 mai 2012, pe o durată de cinci ani, și expiră la 1 iunie 2017, în timpul turneului de la Roland Garros. De altfel, după acest turneu, va avea loc și semnarea contractului dintre el și Lacoste. Înainte de a fi un jucător Uniqlo, Nole evolua cu echipament Sergio Tacchini.

loading…


CITEȘTE ȘI:  VIDEO: O lovitură incredibilă reuşită de Novak Djokovic în finala cu Nadal, de la Miami!

Leave a Reply

Top