SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > POZA ZILEI, 14 ianuarie 2017: Gilles Muller, alături de băieții săi și primul trofeu ATP din carieră, cel de la Sydney

POZA ZILEI, 14 ianuarie 2017: Gilles Muller, alături de băieții săi și primul trofeu ATP din carieră, cel de la Sydney

gilles muller copii sydney finala
gilles muller copii sydney finala
Campionul de la Sydney si cele trei trofee ale sale

Luxemburghezul Gilles Muller nu va uita niciodată turneul de la Sydney. E locul unde, la 33 de ani, a câștigat primul titlu din carieră. Iar ca povestea să fie mai frumoasă, totul s-a petrecut în fața băieților săi.

Cap de serie numărul 6 și locul 34 ATP, luxemburghezul Gilles Muller a recunoscut că nu s-a gândit niciodată că va cuceri un titlu, mai ales că a ajuns deja la 33 de ani și că deja pierduse cinci finale, în perioade în care se afla în formă mult mai bună ca acum. El juca doar pentru că vroia să le arate băieților săi (Lenny, în vârstă de 5 ani și Nils, în cârstă de 4 ani) ce înseamnă să fii jucător de tenis. Altfel spus, să înțeleagă cu ce se ocupă tatăl lor. Ei bine, planurile i-au ieșit perfect, căci nu doar că le-a arătat ce face, ci și cum se câștigă un trofeu.În finala de la Sydney, Gilles Mulles l-a învins cu scorul de 7-6, 6-2, după o oră şi 29 de minute, pe britanicul Daniel Evans. Interesant e că dacă Evans se impunea, atunci ar fi egalat o performanță care s-a mai întâmplat în 1972: un britanic și o britanică învingători la același turneu. Trebuie spus că sâmbătă, Johanna Konta a învins-o pe Agnieszka Radwanska în finala turneului feminin de la Sydney.

Revenind la luxemburghezul nostru, acesta a avut surpriza ca după ceremonia de premiere, în care și-a mărturisit, cu lacrimi în ochi, emoția cuceririi primul titlu din carieră în fața copiilor săi, să se trezească alături de el cu cei mici. Care au făcut o ședință foto în toată regula, așa cum puteți vedea.

gilles muller copii sydney finala
Baietii au stat cu tatal lor la sedinta foto
gilles muller copii sydney finala
Baietii au benit dupa tatal lor la sedinta foto de la Sydney
loading…


Leave a Reply

Top