SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep, după eliminarea de la Australian Open: ”Am probleme destul de mari, probabil trebuie să iau o pauză”

Simona Halep, după eliminarea de la Australian Open: ”Am probleme destul de mari, probabil trebuie să iau o pauză”

simona halep meci australian open
simona halep meci australian open
Simona Halep

Eliminată în primul tur la Australian Open, după o înfrângere categorică, 6-3, 6-1, suferită în fața americancei Shelby Rogers, Simona Halep a încercat să explice la conferința de presă ce se întâmplă cu ea. Românca a dezvăluit că e accidentată de la începutul sezonului. Iată, pe scurt, declarațiile jucătoarei noastre.

De la Shenzhen încoace m-a durut genunchiul stâng în fiecare zi. Am probleme destul de mari, nu e vorba de operaţie, dar probabil trebuie să iau o pauză. O să fac un RMN să văd care este exact situaţia. S-ar putea să nu mai joc o perioadă”.”Am intrat pe teren încrezătoare şi chiar dacă ştiam că nu sunt 100 % aptă am încercat să dau totul. Am rezistat cam 40 de minute. De la 4-3 în primul set am simţit dureri mari. În ultimele zile am luat mereu inflamatoare. E prima dată când dau vina pe o accidentare. Pe de altă parte, adversara a jucat foarte bine, a fost agresivă. Am simţit de la început că este foarte tare. Cred că a meritat din plin victoria”.

Sunt frustrată pentru că am muncit foarte mult. M-am antrenat enorm, n-am avut nicio problemă în timpul pregătirii, iar acum am pierdut din start. Acesta este însă sportul, nu trebuie să dezarmez. De acum nu o să mă mai gândesc să câştig un Grand Slam, voi merge să joc şi atât”.

”Sezonul nu e compromis. Mai sunt 10 luni de jucat. Eu ştiu cum m-am pregătit şi rezultatele se vor vedea. Acum aşa a fost să fie. Când nu eşti la capacitate maximă se poate întâmpla asta”.

Darren e şi el supărat, dezamăgit, dar ştie că am probleme. Nu voi schimba nimic, pentru că, repet, chiar m-am pregătit foarte bine. De aceea am şi venit în Australia devreme, ca să facem totul ca la carte”

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close