SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep, înaintea debutului la Australian Open: ”Voi lupta. Fără luptă nu poți obține nimic”

Simona Halep, înaintea debutului la Australian Open: ”Voi lupta. Fără luptă nu poți obține nimic”

australian open antrenament simona halep
australian open antrenament simona halep
Simona Halep

Doar o zi ne mai desparte de debutul Simonei Halep la Australian Open, așa că jucătoarea noastră, din postura de cap de serie 4, a acordat mai multe declarații din întreaga lume prezenți la Melbourne. Simona a vorbit despre meciul cu Shelby Rogers, despre cum se simte, sau cum a decurs pregătirea. Iată câteva dintre răspunsurile ei, culese de corespondentul Adevărul de la fața locului.

Simona Halep despre cum se simte: ”Sunt ok. Mă simt bine. Am deja o săptămână aici. M-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta şi deşi sunt un pic nervoasă cred că e normal asta. Aştept să intru la joc”

Simona Halep despre ce așteaptă de la acest an: ”Sper să fie mai bine anul acesta. Anul trecut am pierdut în primul tur dar adversara mea a jucat bine. A ajuns până în sferturile de finală. Am trecut peste acel episod. Acum mă gândesc doar la ce va fi anul acesta şi sunt nerăbdătoare să joc”

Simona Halep despre faptul că deschide turneul, jucând prima în prima zi pe arena Rod Laver: ”E ceva special să deschid turneul pe cea mai mare arenă. Dar mi s-a mai întâmplat şi înainte. La Roland Garros de două ori chiar. Nu mă gândesc însă la asta. Mă gândesc doar la joc. Întâlnesc o jucătoare bună. Am jucat împotriva ei la US Open. Voi încerca să dau însă ce pot mai bun ca să câştig”

Simona Halep despre suprafața de joc: ”E ok. Am avut şansa să mă antrenez pe Rod Laver Arena de câteva ori. E foarte bună suprafaţa. Şi arena e mare, impresionată. Am avut norocul să mă pregătesc doar pe terenul mare săptămâna asta. Când eşti în top e bine”.Simona Halep despre faptul că se mișcă rapid pe teren: ”Poate pentru că nu sunt foarte înaltă, sunt mai rapidă. Poate că acesta este avantajul meu. viteza din timpul meciului m-a ajutat în multe partide. dar muncesc mult pentru asta. Cred că aşa s-a format stilul meu. Am lucrat aşa de când eram copil”.

Simona Halep despre cum a fost să petreacă la Adelaide Crăciunul: ”A fost foarte diferit. Am stat în şlapi la piscină. A fost ceva nou. în România de Crăciun toată familia stă la masă, îmbrăcată frumos, festiv. Eu am avut un Crăciun diferit. Am petrecut cu familia antrenorului meu. A fost frumos. Am stat în pantaloni scurţi”.

Simona Halep despre cum se așteaptă să fie meciul cu Shelby, de luni: ”E o jucătoare bună, pe care am mai întâlnit-o. Anul trecut a jucat foarte bine la Roland Garros, dacă nu mă înşel. Acum sunt focusată pe meci, chiar dacă nu am jucat prea mult de la începutul anului, pentru că am pierdut în turul al doilea în China. Ştii că ea este o jucătoare care loveşte foarte tare. Voi fi foarte rapidă. Şi voi bloca. Îmi voi face jocul meu înaintea de a mă gândi că ea loveşte foarte tare. M-am antrenat cu jucătoare care lovesc la fel. Însă nu se ştie niciodată. E o zi nouă, un meci nou. Tot ce pot să spun este că voi lupta. fără luptă nu poţi obţine nimic”.

loading…


Leave a Reply

Top