SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Sorana Cîrstea, după eliminarea de la Australian Open: ”A fost un turneu foarte bun. Nu am venit cu mari așteptări”

Sorana Cîrstea, după eliminarea de la Australian Open: ”A fost un turneu foarte bun. Nu am venit cu mari așteptări”

sorana cirstea australian open
sorana cirstea australian open
Sorana Cirstea
Eliminată în optimile de finală ale Australian Open, Sorana Cîrstea a vorbit după meci cu trimisul ziarului Adevărul la Melbourne. Ea a încercat să explice cauzele eșecului cu Garbine Muguruza, scor 6-2, 6-3.
Azi nu cred că puteam face mai mult. Trebuie să recunosc că adversara a fost mai bună decât mine. A servit bine, a returnat bine, a fost mai agresivă pe retur. Pentru mine a contat şi faptul că nu mai jucasem contra ei şi când întâlnesc pe cineva împotriva căruia nu am mai jucat mă simt puţin stingheră, intru mai greu în joc. Am stat prea mult pe serviciul doi. Nu mi-a intrat primul serviciu aşa cum îmi doream. Apoi, am pierdut nişte mingi în momente cheie. Nu în ultimul rând am fost mai moale pe picioare faţă de meciurile precedente”, și-a sintetizat evoluția Sorana Cîrstea.Ea a recunoscut că a avut parte de un turneu peste așteptări: ”A fost un turneu chiar foarte bun. Nu am venit cu mari aşteptări, pentru că nu îmi mai fixez obiective. Dar s-a văzut faptul că am muncit în pregătire şi acesta este un lucru pozitiv. În tenis e ca la şcoală, dacă îţi faci temele cum trebuie nu ai cum să ai note proaste. Mai devreme sau mai târziu apar rezultatele”, a mai declarat ea pentru Adevărul.
Deși eliminată, Sorana nu va pleca încă de la Melbourne: ”Până joi stau aici şi mă antrenez, apoi plec la Taipei, pentru un turneu WTA în Taiwan. De acolo, acasă, pentru FED Cup şi după aceea la Budapesta, pentru alt turneu. Trebuie să încep să urc, să-mi construiesc o poziţie mai bună şi în clasament. Până la urmă azi am jucat contra unei adversare de Top 10, în vreme ce eu sunt pe locul 78 în lume”, a explicat ea.

loading…


Leave a Reply

Top