SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Sorana Cîrstea face o destăinuire dureroasă după meciul câștigat la Kooyong: ”Anul trecut stăteam pe canapea și plângeam”

Sorana Cîrstea face o destăinuire dureroasă după meciul câștigat la Kooyong: ”Anul trecut stăteam pe canapea și plângeam”

sorana cirstea australian open
sorana cirstea australian open
Sorana Cirstea in Australia

Sorana Cîrstea a debutat cu victorie la prima ediție feminină a turneului demonstrativ Kooyong, care se dispută la Melbourne și care reprezintă un prilej pentru participanți să se acomodeze prin meciuri amicale, dar pe bani, cu suprafața de joc pe care se va juca Australian Open.

În primul meci al competiției feminine, Sorana Cîrstea a învins-o cu scorul de 6-1, 7-6 pe australianca de doar 16 ani Destanee Aiava. La turneul feminin mai joacă belgianca Yanina Wickmayer și chinezoaica Qiang Wang, care vor fi adversare mâine.La finalul partidei, Sorana Cîrstea a dat și câteva declarații. Evident, a lăudat-o puțin pe adversara ei, că doar e vorba de o australiancă, iar Sorana, la experiența ei, știe exact ce și când să spună pentru a face gazdele fericite. Apoi, a rememorat perioada grea prin care a trecut anul trecut, făcând și o destăinuire dureroasă: ”Abia aștept să înceapă Australian Open, anul trecut nu am putut juca aici, fiind accidentată. Îmi amintesc că stăteam acasă, mă uitam la meciuri de pe canapea și plângeam, deoarece vroiam să fiu aici. Anul acesta sigur voi merge să mă bucur de tot ce se va întâmpla și voi încerca să dau tot ce e mai bun, iar apoi vom vedea ce va ieși”, a declarat Sorana Cîrstea.

loading…


One thought on “Sorana Cîrstea face o destăinuire dureroasă după meciul câștigat la Kooyong: ”Anul trecut stăteam pe canapea și plângeam”

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close