SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Raluca Olaru > WTA Shenzhen 2017: Raluca Olaru va juca FINALA de dublu

WTA Shenzhen 2017: Raluca Olaru va juca FINALA de dublu

raluca olaru olga savchuk dublu
raluca olaru olga savchuk dublu
Raluca Olaru si Olga Savchuk

Prima săptămână a noului an aduce și prima finală jucată de un român în turneele WTA sau ATP. Performera primei săptămâni se numește Raluca Olaru.

Înscrisă în proba de dublu a turneului de la Shenzhen alături de ucraineanca Olga Savchuk, Raluca Olaru a reușit să se califice în ultimul act al competiției câștigate până acum de două ori de Monica Niculescu.Raluca Olaru și Olga Savchuk nu au fost nevoite să miște un deget pentru a ajunge în finală, deoarece adversarele lor – principalele favorite – Raquel Atawo și Yifan Xu s-au retras înaintea meciului.

Finala va avea loc sâmbătă, însă deocamdată pe jumătatea cealaltă de tablou mai e de jucat un meci din sferturi, și abia apoi semifinala.

De-a lungul carierei, Raluca Olaru a cucerit cinci titluri WTA la dublu, ultimul anul trecut, la Tashkent. În total, a jucat 12 finale. Interesant e că primul titlu al Ralucăi la dublu, cel cucerit în 2008, la Tashkent, a fost cucerit tot alături de Olga Savchuk, partenera ei de acum, de la Shenzhen.

În ceea ce privește turneul din China, acesta a avut de două ori o campioană de dublu din România. E vorba de Monica Niculescu, învingătoare în 2014 și 2016.

loading…


Leave a Reply

Top