SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > ȘTIRILE ZILEI, 6 februarie 2017: 7.000 de dolari amendă pentru lovirea arbitrului cu mingea in ochi

ȘTIRILE ZILEI, 6 februarie 2017: 7.000 de dolari amendă pentru lovirea arbitrului cu mingea in ochi

denis shapovalov
denis shapovalov
Denis Shapovalov

Iată cele mai intersante știri din tenisul mondial al ultimelor zile.

1. S-au stabilit sferturile de finală ale Grupei Mondiale în Cupa Davis. Italia este ultima calificată în sferturile de finală ale Cupei Davis,după ce a învins cu scorul de 3-2 Argentina.Eroul a fost Fabio Fognini, care l-a învins pe Guido Pella după ce a fost condus cu 2-0 la seturi. În sferturile de finală ale Grupei Mondiale, vom avea partidele: Belgia – Italia, Australia – SUA, Franţa – Marea Britanie, Serbia – Spania.

2. Denis Shapovalov a fost amendat cu 7.000 de euro. Canadianul Denis Shapovalov a fost amendat, luni, cu 7.000 de dolari de Federaţia Internaţională de Tenis, după ce a lovit cu mingea în figură arbitrul de scaun la meciul cu britanicul Kyle Edmund, din primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis.

3. Dimitrov a primit încurajări de la Nadal. Bulgarul Grigor Dimitrov a vorbit pentru presa bulgară cu prilejul turneului ATP de la Sofia la care, desigur, participă. El a povestit ce i-a spus Rafael Nadal după înfrângerea suferită în cinci seturi în fața spaniolului: ”Am revăzut în mintea mea acel meci de sute de ori. Rafa mi-a spus că dacă voi juca la fel, voi câștiga sigur un turneu de Grand Slam. Acesta e visul meu, alături de a ajunge numărul 1”, a declarat el.4. Alexander Zverev ar vrea să-l ia antrenor pe Boris Becker, dar… Gemanul Alexander Zverev a mărturisit pentru Bild că visul său e să fie antrenat de Boris Becker. ”Boris m-ar ajuta cu siguranță să îmi îmbunătățesc jocul, dar dacă vreau să lucrez cu el ar trebui ca mai întâi să câștig turnee, pentru că în acest moment nu-mi permit să-l angajez”, a declarat jucătorul în vârstă de 19 ani.

5. Novak Djokovic va reveni în turnee la Indian Wells. Sârbul Novak Djokovic va juca următorul turneu la Indian Wells, din luna martie. El a declarat că nu va cere wild-card pentru Dubai, urmând să aibă pauză de concursuri în luna februarie.

loading…


Leave a Reply

Top