SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > ȘTIRILE ZILEI, 24 februarie 2017: Novak Djokovic va juca în premieră la Acapulco

ȘTIRILE ZILEI, 24 februarie 2017: Novak Djokovic va juca în premieră la Acapulco

novak djokovic turneul campionilor
novak djokovic turneul campionilor
Novak Djokovic

Iată cele mai interesante știri ale ultimelor ore din tenisul mondial.

1. Novak Djokovic va juca în premieră la Acapulco. Aflat într-o criză de rezultate și, evident, de încredere, căci aceasta e direct proporțională cu performanțele, Novak Djokovic a decis să joace în premieră la Acapulco. El a cerut și a primit un wild-card la turneul mexican, care va avea loc săptămâna viitoare. Din 2007 până acum, el a jucat doar la Dubai.

2. Dusan Lajovic nu poate uita ororile războiului. Chiar dacă nu avea decât 9 ani în 1999, atunci când a fost războiul din fosta Iugoslavie, Dusan Lajovic. ”Eram copil, nu știam mare lucru, în afară de faptul că nu am mers la școală 78 de zile. Dar și acum îmi îngheață sângele când îmi reamintesc de sirene, de bombele care cădeau pretutindeni și de oamenii îngroziți din refugii”, a povestit sârbul clasat acum pe locul 97 în lume.

3. Wawrinka și Dimitrov vor juca la Queen’s. Stan Wawrinka și Grigor Dimitrov au confirmat că vor juca anul acesta la Queen’s, competiție la care erau deja anunțați Rafael Nadal sau Andy Murray. Nu sunt nume noi, dar pentru organizatori e foarte bine să anunțe jucătorii care vor fi cap de afiș. Pentru că deja se vând bilete, dacă nu s-au epuizat deja.

4. Benoit Paire s-a apucat să critice arbitrii. Supărat că a pierdut meciul cu Alexander Medvedev, de la Marsilia, Benoit Paire a pus înfrângerea pe seama celor două avertismente primite de la arbitru, unul pentru că a pierdut prea mult timp între puncte, iar al doilea pentru că a dat cu racheta de pământ și a înjurat. Evident, nu a recunoscut că a greșit, ci a fost revoltat că el a fost pedepsit, ”în vreme ce Nadal și Kyrgios nu sunt penalizați niciodată de arbitri”. Adică, dacă unii fură, de ce să nu furăm cu toții, nu?

5. Record egalat de puncte în tie-break pe tabloul principal al unui turneu feminin. Turneul ITF de 25.000 de dolari de la Moscova a intrat în istorie fără să vrea neapărat asta. Uzbeka Akgul Amanmuradova și nemțoaica Anna Zaja au încheiat tie-break-ul setului secund cu scorul de 22-20, egalând recordul lungimii unui tie-break pe tablourile principale ale turneelor feminine. Recordul absolut e deținut de un meci din calificările unui turneu ITF de 10.000 de dolari, disputat la Mollerussa, în Spania: 27-25 în confruntarea din 2005 dintre Clara Schuhmacher-Terron și Jenny Saarnilina.



6. Juan Martin del Potro s-a calificat în sferturi la Delray Beach. Argentinianul Juan Martin del Potro a ajuns în sferturi la Delray Beach, primul turneu pe care îl dispută în acest an.  În optimi, el l-a învins cu scorul de 7-6, 4-6, 6-3 pe Damir Dzumbur.

7. Angelique Kerber continuă cursa spre locul 1. Angelique Kerber a învins-o cu scorul de 6-3, 6-2 pe Ana Konjuh și s-a calificat în semifinalele turneului de la Dubai. Acest lucru înseamnă că ea continuă cursa pentru locul 1, pe care îl va reocupa dacă va cuceri titlul. Azi, adversară îi va fi Elina Svitolina.

8. Primele bilete scoase la vânzare pentru Laver Cup s-au epuizat în timp record. Programat în perioada 22-24 septembrie, pe un stadion de 17.000 de locuri din Praga, turneul demonstrativ Laver Cup, care îi va avea printre paricipanți pe Rafael Nadal și Roger Federer, se anunță de pe acum un succes. Biletele scoase la vânzare în prima tranșă au fost epuizate în câteva minute. Conform organizatorilor, oameni din 50 de țări au achiziționat tichete. Printre ei și din România, așa cum știu din surse foarte sigure 🙂

loading…


Leave a Reply

Top