SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ATP Rotterdam: Marius Copil joacă sâmbătă în calificări

ATP Rotterdam: Marius Copil joacă sâmbătă în calificări

marius copil
marius copil
Marius Copil

Marius Copil, singurul român care se poate apropia în acest moment de tablourile de calificare din circuitul masculin – in condițiile actuale ale calificărilor, cu doar 16 jucători – , va juca azi la Rotterdam, în turneul dotat cu premii în valoare totală de 1.854.365 de euro.

Marius Copil a fost învins în sferturile de finală ale challenger-ului de la Budapesta ieri, dar nu a fost prea bulversat, pentru că așa a putut prinde calificările turneului ATP de la Rotterdam. După înfrângerea cu 6-4, 6-4 suferită în fața lui Jurgen Melzer, în sferturile challenger-ului din Ungaria, Marius a plecat spre Olanda, acolo unde azi trebuie să joace în primul tur al calificărilor turneului ATP de la Rotterdam.

Primul adversar al lui Marius va fi favoritul 8, germanul Tobias Kamke. În cazul unui succes, el va juca în meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal contra învingătorului dintre principalul favorit, Jan Lennard Struff, și Albert Montanes.

Turneul de la Rotterdam e dotat cu premii de 1.854.365 de euro.

loading…


CITEȘTE ȘI:  ATP Rotterdam: Marius Copil e pe tabloul principal și joacă împotriva lui Berdych. Mergea s-a oprit în calificări!

Leave a Reply

Top