SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Biletele pentru meciul de Fed Cup Romania – Belgia se vor vinde și la Sala Polivalentă

Biletele pentru meciul de Fed Cup Romania – Belgia se vor vinde și la Sala Polivalentă

monica niculescu fed cup
monica niculescu fed cup
Monica Niculescu

Federația Română de Tenis a anunțat că biletele rămase nevândute pentru meciul România – Belgia vor fi comercializate de luni și la sala Polivalentă din București, locul de disputare a întâlnire.

Biletele pentru întâlnirea România – Belgia, contând pentru turul I al Grupei Mondiale II a FED CUP by BNP Paribas se vând, începând cu data de luni, 6 februarie, și la casieria Bilete.ro de la Sala Polivalentă. Aceasta va fi deschisă între orele 12:00-20:00, de luni până vineri, şi, începând cu ora 09:00, sâmbătă şi  duminică.

În continuare biletele pot fi achiziționate și online, de pe site-ul www.bilete.ro, precum și în Rețeaua Bilete.ro.

Preţul unui bilet este de 90 de lei/zi – Categoria 2 (Tribună), respectiv 150 lei/zi – Categoria 1 (Lojă tribună).

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Belgia, meci din primul tur al Grupei Mondiale II, are loc în perioada 11-12 februarie 2017, în Sala Polivalentă din București, meciurile fiind programate să înceapă în fiecare zi la ora 13.

Accesul în Sala Polivalentă din București se va face de la ora 10,  în zilele de sâmbătă, 11 februarie, și duminică, 12 februarie.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Fed Cup România - Belgia 0-2: Sorana Cîrstea, învinsă de Yanina Wickmayer după un meci maraton

Leave a Reply

Top