SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Cupa Davis Belarus – România: Egalitate după prima zi. Marius Copil a fost învins

Cupa Davis Belarus – România: Egalitate după prima zi. Marius Copil a fost învins

cupa davis marius copil
cupa davis marius copil
Marius Copil a fost invins de rivalul sau

România și Belarus se află la egalitate după prima zi a meciului din Cupa Davis care se dispută la Minsk, în primul tur al Grupei I din Zona Euro-Africană.

Ar fi putut fi o zi perfectă pentru România, după ce Adrian Ungur îl învinsese pe liderul belarușilor în primul meci. Numai că, în al doilea meci al zilei, Marius Copil, numărul din echipa noastră și al 129-lea jucător al lumii, a fost învins cu 6-3, 6-4, 6-4, de Egor Gerasimov, poziţia 341 în ierarhia mondială. Astfel după prima zi, nimic nu e decis.

Meciul de dublu are astfel o importanță foarte mare. De la ora 12.00, sâmbătă, ar trebui să se întâlnească perechile Egor Gerasimov/ Max Mirnîi – Nicolae Frunză/ Horia Tecău, numai că e de așteptat ca în locul lui Frunză căpitanul nejucător al echipei noastre, Andrei Pavel, să îl introducă tot pe Marius Copil.

Duminică, de la ora 10.00, vor avea loc confruntările de simplu Ilia Ivashka – Marius Copil şi Egor Gerasimov – Adrian Ungur.AICI vedeți cine transmite meciurile.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close