SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Cupa Davis Belarus – Romania: Iată ce au declarat Andrei Pavel și Horia Tecău la conferința de presă

Cupa Davis Belarus – Romania: Iată ce au declarat Andrei Pavel și Horia Tecău la conferința de presă

romania cupa davis conferinta presa
 romania cupa davis conferinta presa
Horia Tecau si Andrei Pavel la conferinta de presa

Ajunși de duminică la Minsk, jucătorii echipei de Cupa Davis a României au participat la conferința de presă obligatorie în meciurile din această competiție. Cei mai volubili au fost Andrei Pavel, căpitanul nejucător al formației, și Horia Tecău, liderul românilor.

Andrei Pavel, căpitanul nejucător al României, a fost întrebat despre meciul dintre echipa noastră și Belarus din 2005, atunci când tricolorii s-au calificat în sferturile de finală ale competiției după o victorie spectaculoasă la Brașov. ”A fost un meci mare, dar a trecut mult timp de atunci – 12 ani. După cum se poate vedea, eu sunt bătrân. Știu că doar Max Mirnyi din Belarus a rămas în echipă. Îl știm cu toții bine. Horia Tecău a jucat cu el la dublu”, a declarat ”Cneazul”.



Pavel e încrezător în șansele echipei noastre: ”Niciodată nu poți fi sigur sută la sută, dar eu sunt foarte încrezător în echipa mea. Suntem încrezători și e un meci foarte important pentru noi. Horia a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice. Suntem foarte mandri de el, precum și de partenerul său de la Jocurile Olimpice și din Cupa Davis, Florin Mergea, care nu a putut veni cu noi. Dar, Horia în trecut a jucat cu mult succes alături de Marius în Cupa Davis, în timp ce Mariusz Copil și Adrian Ungur au fost cei mai buni la București. Prin urmare, cred că fiecare jucător care se află aici e gata de luptă”, a mai declarat Pavel.

Horia Tecău a fost, evident, întrebat despre parteneriatul cu Max Mirnyi. ”Am jucat cu Max în 2013. Îl știam încă înainte de a începe să jucăm împreună. Am câștigat turneele de la București și de la Beijing. Am făcut o echipă bună, avem o experiență uriașă la comun. Dar apoi ne-am decis să căutăm alți parteneri. Acesta a fost după US Open. Acum va fi un meci foarte interesant pentru mine. Chiar vreau să joc împotriva lui, el este un mare jucător și un om foarte bun. Comportamentul lui de pe teren în timpul jocului – este un exemplu pentru noi toți”, a declarat el.

Mai jos vedeți câteva imagini cu jucătorii noștri la conferinta de presă de la Minsk.

[portfolio_slideshow id=

loading…


Leave a Reply

Top