SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup România – Belgia: 5 lucruri inedite văzute miercuri la antrenamentele echipei României

Fed Cup România – Belgia: 5 lucruri inedite văzute miercuri la antrenamentele echipei României

irina begu autografe poze
irina begu autografe poze
Irina Begu la autografe

A fost o nouă zi plină pentru echipa de Fed Cup a României, care pregătește partida cu Belgia, din primul tur al Grupei Mondiale II. Iată câteva lucruri inedite văzute sau aflate în sală, de-a lungul acestei zile. Dacă doriți să vedeți mai multe poze de la antrenamentele de azi, o puteți face intrând pe pagina de Facebook a site-ului Doartenis.ro.

1. Monica Niculescu nu s-a antrenat din cauza unei dureri în gât. Doar trei dintre cele patru componente ale echipei României s-au antrenat azi în sala Polivalentă: Irina Begu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig. Monica Niculescu nu a ieșit deloc la antrenament, ea sosind la Polivalentă doar pentru conferința de presă de la ora 13.15 și plecând la scurt timp după masa de prânz, pe care fetele au luat-o împreună în vestiar (a fost una dintre primele mese de prânz în care au putut sta toate la aceeași masă). Motivul absenței ei de pe teren miercuri este o durere în gât care a sâcâit-o rău. Și cum nu a vrut să își pericliteze șansele de a juca în weekend, a decis să se menajeze. Astfel, acel meci de dublu între Monica și Irina, pe de o parte, și Ilie Năstase și William Birău pe de alta, anunțat de ”Nasty”, nu a mai avut loc. De altfel, Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei noastre, nu a coborât azi pe teren, venind la Polivalentă doar pentru conferința de presă. Antrenamentele au fost conduse de Alina Tecșor, antrenorul oficial al lotului și cea care este cu adevărat omul potrivit la locul potrivit – nu voi înceta niciodată să susțin acest lucru.

monica niculescu plecare sala
Monica Niculescu a parasit sala Polivalenta alaturi de antrenorul Calin Ciorbagiu, dupa masa de pranz

2. Virginia Ruzici a fost prezentă în sală și a vorbit despre Simona Halep. Singura româncă învingătoare într-un turneude Grand Slam,Virginia Ruzici, a venit la sală alături de Simona Halep. Ea a acordat un interviu postului Dolce Sport, în care a vorbit și despre absența Simonei din echipa de Fed Cup: ”Simona e foarte tristă că nu poate să participe, ar fi vrut. Dar într-un picior nu se poate. Simona a fost mereu o patrioată, a jucat mereu pentru România. Nu poate să joace efectiv, nu poate juca într-un picior. Și-a dorit mult să joace, dar nu poate lua șansa altor jucătoare. Din păcate era singura solutie pentru ea”, a declarat pentru Dolce Sport Virginia Ruzici.

virginia ruzici interviu dolce
Virginia Ruzici, in timpul interviului pentru Dolce Sport
3. Alina Tecșor, arbitru de scaun. Irina Begu, liderul echipei României, a fost singura componentă a echipei noastre care s-a antrenat de două ori miercuri. După amiază, ea a bătut mingea o oră și jumătate cu sparring-partner-ul William Birău. La final, au jucat trei game-uri pe puncte, cu Alina Tecșor, antrenoarea echipei noastre, pe post de arbitru de scaun. S-a impus Irina.

alina tecsor arbitru scaun
Alina Tecsor a fost si arbitru de scaun

4. Irina Begu a dat autografe. La antrenamentele care au loc în sala Polivalentă asistă și copii. Unii dintre ei își iau inima în dinți și vin să le ceară autografe jucătoarelor noastre, sau se fotografiază cu ele. Evident, nimeni nu e refuzat. Miercuri după-amiază, Irina Begu a fost cea care a petrecut câteva minute cu cei mici.

irina begu autografe poze
Irina Begu a facut fotografii cu cei mici

5. Belgiencele s-au distrat la conferința de presă. Conferința de presă a belgiencelor a fost scurtă dar plină de veselie. Încă de când au sosit, Yanina Wickmayer și-a scos telefonul și a făcut un selfie cu echipa, spre amuzamentul tuturor. Ele au părut foarte degajate, căpitanul nejucător adversarelor recunoscând că suprafața le convine și că nu se consideră învinse dinainte.

Yanina wickmayer selfie belgia
Yanina Wickmayer si-a facut selfie la masa conferintei de presa (foto: Doartenis.ro)

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close