SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup Romania – Belgia: 6 lucruri inedite văzute azi, la antrenamentele echipei Romaniei

Fed Cup Romania – Belgia: 6 lucruri inedite văzute azi, la antrenamentele echipei Romaniei

sorana cirstea e bandajata la mana stanga
fed cup teren antrenament
Asa arata terenul pe care se va disputa meciul Romania - Belgia

A fost o zi plină pentru componentele echipei de Fed Cup a României. În cele două antrenamente programate dimineață și după-amiază le-am putut vedea la lucru pe toate cele patru jucătoare ale echipei noastre. Iată în continuare câteva lucruri inedite, pe care le-am observat azi de-a lungul celor 5 ore de antrenament.

1. Monica Niculescu a primit un trandafir de la un fan. La finalul antrenamentului, Monica Niculescu a avut o surpriză: un admirator a venit și i-a adus un trandafir. Evident, a primit in schimb un autograf.

trandafir monica niculescu
Monica Niculescu a primit un trandafir

2. Patricia Țig s-a antrenat doar o oră din cauza umărului. Patricia Țig s-a antrenat azi dimineață. Ședința de pregătire era programată pentru două ore, de la 9.00 la 11.00, dar Patricia a avut un program mai scurt, pentru a putea merge la fizioterapie, deoarece o durea umărul stâng. cât a lucrat, însă, a făcut-o foarte bine, fiind lăudată atât de antrenoarea Alina Tecșor, cât și de Monica Niculescu, cea alături de care s-a pregătit dimineața. Daca doriti sa vedeti si fotografii de la antrenamentele de azi, o puteți face pe pafina de Facebook a site-ului.

patricia tig
Patricia Tig


3. Monica Niculescu s-a antrenat până în ultima secundă. Monica Niculescu a ales să se antreneze dimineața, între orele 9.00 și 11.00. Alături de ea s-a aflat Patricia Țig, care, așa cum am mai spus, a plecat la vestiar după o oră. Moni a fost mereu cu zâmbetul pe buze, a făcut mereu glume și a folosit timpul de antrenament până în ultima secundă. Concludent este faptul că atunci când ceasul arăta 10.59, Monica a rugat-o pe Alina Tecșor să-i mai dea câteva mingi pentru a pune câteva stopuri.

CITEȘTE ȘI:  Andreea Mitu s-a calificat în optimi la Bad Gastein. Ana Bogdan a fost eliminată
monica niculescu
Monica Niculescu la antrenament

4. Ilie Năstase a revenit pe teren. Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a trecut pentru 30 de minute pe la antrenamentele echipei. Profitând de faptul că Irina Begu a început ședința de pregătire cu câteva minute mai târziu, din cauza interviurilorpe care le-a dat cu amabilitate, Ilie Năstase a intrat pe teren, în pereche cu William Birău, sparring-partner-ul fetelor noastre. De partea cealaltă a fileului se afla Adrian Cruciat, antrenorul Irinei Begu. Îmbrăcat într-un trening Adidas – după cum știți, Năstase are contract pe viață cu această firmă, fiind primul sportiv căruia i s-a propus un asemenea contract de către cei de la Adidas – ”Nasty” a promis că la antrenamentul de miercuri după-amiază va juca un set împotriva perechii Irina Begu/Monica Niculescu.

ilie nastase tenis polivalenta
Ilie Năstase a jucat tenis la Polivalenta

5. Alina Tecșor, în fiecare minut alături de fete. Echipa noastră de Fed Cup este una specială. În mod normal, căpitanul nejucător este cel care conduce antrenamentele. La noi, antrenamentele sunt conduse însă de antrenorul lotului, care este Alina Tecșor. Iar aceasta se descurcă remarcabil, este în fiecare minut alături de fete, dar mai presus de acest lucru, este pe aceeași frecvență cu ele. Ceea ce am văzut azi, în cele cinci ore de antrenament, a fost o adevărată lecție de cum trebuie să fie un antrenor. Mereu cu zâmbetul pe buze, mereu cu o încurajare pentru fiecare fată atunci când era nevoie, mereu cu o corecție atunci când simțea că este cazul, Alina Tecșor este chiar omul potrivit la locul potrivit. Nu mai pun la socoteală faptul că știe exact cu ce se mănâncă această aventură numită Fed Cup, ea având grijă și ca echipamentele să fie trimise la verificarea supervizorului ITF, având grijă să le reamintească tuturor de ținuta obligatorie pentru conferințele de presă care vor urma, sau să se îngrijească de recuperarea jucătoarelor. În ceea ce îl privește pe căpitanul nejucător, Ilie Năstase a trecut azi o jumătate de oră pe la sala Polivalentă, a făcut câteva glume cu Irina Begu, a jucat puțin tenis și a aflat programul zilei de miercuri, care curprinde și o conferință de presă a echipei noastre. După care a plecat, lăsând-o în continuare pe Alina Tecșor să lucreze alături de fete.

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Cum s-au distrat Marius Copil, Andrei Pavel, Raluca Olaru și ceilalți sportivi la Gala Tenisului Românesc
alina tecsor
Alina Tecsor

6. Sorana Cîrstea are o mică problemă la încheietura mâinii stângi. Sorana Cîrstea are o jenă la încheietura mâinii stângi, așa că a avut nevoie de aplicarea unei benzi elastice înainte de a începe să joace cu Irina Begu. Nu este nimic grav, a fost mai mult o măsură de prevedere, dar e mai bine să previi.

sorana cirstea e bandajata la mana stanga
Sorana Cirstea e bandajata la mana stanga
loading…


Leave a Reply

Top