SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup România – Belgia: Ce au declarat jucătoarele noastre și Ilie Năstase la conferința de presă

Fed Cup România – Belgia: Ce au declarat jucătoarele noastre și Ilie Năstase la conferința de presă

echipa romania fed cup
echipa romania fed cup
Echipa de Fed Cup a Romaniei e gata de meciul cu Belgia

Ziua de miercuri este, prin tradiție și regulament, dedicată conferințelor de presă ale jucătoarelor echipelor care urmează să se întâlnească la finele săptămânii în Fed Cup. Iată ce au declarat jucătoarele noastre, plus căpitanul nejucător al formației, Ilie Năstase.

Sorana Cîrstea: “Clar mi-a fost dor de Fed Cup. Am amintiri frumoase, mă bucur că fac din nou parte din echipă. Ultima dată am jucat acum trei ani, la victoria cu Serbia și a fost minunat. Mereu mi-am dorit să fiu convocată la echipă atunci când eram aptă, așa că sunt fericită. Sunt bucuroasă că suntem în Bucureşti, va fi multă lume şi familia alături. Eu sunt pregătită şi sper să aduc un plus echipei. Ştiu la ce să mă aştept, am jucat cu toate trei, şi cred eu că nu vom avea probleme, pentru că le cunoaştem destul de bine. Mie întotdeauna mi-a convenit să joc împotriva unei sportive pe care am mai întâlnit-o”.Monica Niculescu: “Mă bucur să fiu aici, alături de echipă. Presiune nu simt, tot timpul m-am simţit bine când am jucat alături de un public numeros. Mă bucur că jucăm acasă, că suntem în Bucureşti şi sper să aducem puncte României. Cu siguranţă Simona este o pierdere pentru echipă, fiind numărul unu în echipă nu este foarte bine. Dar noi suntem o echipă, aşa cum am arătat şi la Galaţi şi la Bucureşti. Sper să se facă bine şi să ne vedem din nou în aprilie. Avem o echipă solidă, suntem pregătite şi ne dorim să facem o figură frumoasă aici acasă”.

Patricia Ţig: “Pentru mine este o onoare că am fost convocată în echipa României. Atmosfera este foarte plăcută, toată lumea este bine dispusă, mie îmi place foarte mult. Şi dacă joc sper să aduc un punct României”.

Irina Begu: “Nu îmi programasem să joc şi simplu şi dublu la Sankt Petersburg, dar am vorbit cu Monica şi am spus că ar fi bine să avem câteva meciuri în picioare. Am avut două meciuri, important e că am jucat din nou împreună, că ne-am simţit una pe alta. Dacă vom ajunge la dublu, noi suntem pregătite. Dar poate vom câștiga la simplu și nu va mai fi nevoie de meciul decisiv. Eu am încredere în echipa noastră”.

Căpitanul nejucător al echipei de FedCup, Ilie Năstase: ”Ce aşteptări să avem, avem o sală de 15.000 de locuri să ne facem probleme? Eu cred că ar fi venit 15.000 de oameni dacă am fi avut o astfel de sală. Puteam eu să fiu la băieţi? Numai la fete puteam să fiu căpitan. Eu voi sta pe scaun, o avem pe Alina care se ocupă de antrenamente. În plus fiecare are câte un antrenor care va sta în spatele lor. Antrenori care le cunosc mai bine şi ştiu să le transmită ceea ce vor”.

AICI puteți vedea mai multe imagini cu echipa noastra la conferinta de presa.

loading…


One thought on “Fed Cup România – Belgia: Ce au declarat jucătoarele noastre și Ilie Năstase la conferința de presă

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close