SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup România – Belgia: Ce au declarat româncele la conferința de presă

Fed Cup România – Belgia: Ce au declarat româncele la conferința de presă

echipa romania fed cup
echipa romania fed cup
Echipa de Fed Cup a Romaniei, dupa conferinta de presa

Tragerea la sorți a ordinii meciurilor partidei de Fed Cup dintre România și Belgia a fost urmată de conferințele de presă ale celor două echipe. Iată, pe scurt, ce au declarat componentele formației României, dar și Ilie Năstase.

Monica Niculescu: “Am mai jucat cu Flipkens, am şi câştigat, am şi pierdut. Scorul este însă egal. Ultimele două meciuri le-am câştigat. Ştiu că are stilul ca al meu. Va fi un meci interesant, captivant. Mie îmi place în sală, am câștigat un titlu în sală, la Luxemburg, iar aici suprafața e la fel. Să vedem dacă și sâmbătă o să mai îmi placă. Am jucat cu ele, ştiu la ce să mă aştept. Flipkens pune presiune, joacă dificil, cu reverul, scurte, trebuie să fii foarte atentă. Vom vedea mâine, avem şi antrenorii noştri care să ne dea indicaţii”.

Sorana Cîrstea: “Am jucat de câteva ori cu Wickmayer , din păcate ultima oară a fost în 2012 şi nu este relevant. Va fi un meci interesant. O jucătoare agresivă, care va încerca să vină peste mine. Va fi un meci de care pe care, dar eu sunt pregătită, am venit să joc indiferent de adversar. Eu am avut rezultate bune în sală şi cred că mă pot adapta uşor. Am avut şi o săptămână de acomodare. Sunt aptă să dau tot ce am mai bun”, a afirmat Cîrstea.Ilie Năstase: “Irina nu are probleme medicale. Nu ştiu dacă are importanţă ordinea meciurilor, trebuie să se joace ambele. S-ar putea să se schimbe echipa de dublu, şi la ei la fel. Sunt aceleaşi jucătoare din turnee, dar acum e pe echipe. Nu este o pregătire specială. Nu ne facem planuri, aşa cum probabil nici ei nu îşi fac. Toate meciurile trebuie jucate pe teren. Numai la noi se fac pronosticuri. E un avantaj că jucăm acasă, avem galerie”.

loading…


Leave a Reply

Top