SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup România – Belgia: Irina Begu fost învinsă de Mertens şi Belgia s-a calificat în barajul pentru Grupa Mondială I

Fed Cup România – Belgia: Irina Begu fost învinsă de Mertens şi Belgia s-a calificat în barajul pentru Grupa Mondială I

Irina Begu fed cup
Irina Begu fed cup
Irina Begu (foto: David Muntean)

Irina Begu a fost învinsă surprinzător de Elise Mertens în al trilea meci al întâlnirii România – Belgia şi adversarele noastre s-au calificat în barajul de promovare în Grupa Mondială I. România va juca în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

Irina Begu, liderul echipei noastre, a fost învinsă cu scorul de 3-6, 7-5, 7-5 de Elise Mertens, titularizată surprinzător de căpitanul nejucător al belgiencelor, în cel de-al treilea meci al confruntării cu România, de la Sala Polivalentă.

Astfel, în acest moment Belgia conduce cu scorul general de 3-0, fiind deja calificată în barajul pentru Grupa Mondială I a Fed Cup. Pentru România urmează un baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială II, partidă programată în luna aprilie.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close