SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup România – Belgia: Irina Begu intră în locul Monicăi Niculescu. Schimbare şi la belgience

Fed Cup România – Belgia: Irina Begu intră în locul Monicăi Niculescu. Schimbare şi la belgience

irina begu fed cup
irina begu fed cup
Irina Begu la antrenamentul din Fed Cup

Meciul de Fed Cup dintre România şi Belgia seamănă tot mai mult cu un meci de şah. Ambii căpitani nejucători au mutat în această dimineaţă, modificând jucătoarele din primul meci al zilei.

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al României, o va trimite pe teren pe Irina Begu, cea mai bine clasată jucătoare dintre cele aflate în echipă. Mutarea era gândită dinainte, căci ieri, la conferinţa de presă, Monica Niculescu a declarat: “dacă va trebnui să joc duminică, o pot face”, adică tactica înlocuirii era deja stabilită.

Mişcarea a fost una de maestru, pentru că şi căpitanul nejucător al belgiencelor, Monami, a decis să înlocuiască liderul echipei, pe Yanina Wickmayer. O va trimite pe teren pe Elise Mertens, cea care în ianuarie o învinsese pe Monica Niculescu clar în finala de la Hobart. Numai că, iată , adversarii au fost păcăliţi de români şi astfel, de la ora 13.00, vom avea un meci între numărul 28 mondial, Irina begu, şi o debutantă în Fed Cup, elise Mertens.

Nu mai pot spune decât HAI ROMÂNIA! MULTĂ BAFTĂ IRINA!

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close