SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup România – Belgia: Irina Begu s-a putut antrena normal: “M-am simţit rău încă de la St. Petersburg”

Fed Cup România – Belgia: Irina Begu s-a putut antrena normal: “M-am simţit rău încă de la St. Petersburg”

irina begu fed cup
irina begu fed cup
Irina Begu la antrenamentul din Fed Cup

Irina Begu, liderul echipei de Fed Cup a României, a revenit azi la antrenamente, după câteva zile ân care s-a simţit foarte rău din cauza unor probleme medicale.

Irina Begu a explicat că problemele medicale ar fi apărut încă din timpul turneului de la St. Petersburg: “De la Sankt Petersburg nu m-am simţit foarte bine, dar acum sunt mult mai bine şi sunt pregătită de antrenament. La Sankt Petersburg era la fel de frig ca aici, deci nu este o diferenţă foarte mare“, a declarat ea. Conform informaţiilor mele, Irina a contractat un virus stomacal în Rusia şi vineri totul părea a fi revenit la normal. Numai că sâmbătă starea de rău a revenit chiar mai puternic, astfel că a trecut pe medicaţie şi abia azi a făcut primul antrenament de la revenirea în ţară.

Pentru mine Cupa Federaţiei a însemnat întotdeauna foarte mult. Mi-am dorit mereu să fiu prezentă şi mă bucur că sunt aici, că sunt sănătoasă şi sperăm să aducem o bucurie românilor, în weekend. Va fi un pic mai greu, pentru că Simona, fiind numărul 4 mondial, a adus întotdeauna căte un punct, câte două, şi bineînţeles că vom simţi lipsa ei, însă vom încerca să ne vedem de treaba noastră şi să obţinem o victorie. Toate jucătoarele belgiene sunt foarte bune, nu aş putea spune că una anume este mai periculoasă sau mai puţin periculoasă. Trebuie să fim foarte atente, Fed Cup întotdeauna este diferit faţă de competiţiile noastre. Aici nu e vorba de clasament“, a mai declarat jucătoarea noastră.

Dacă doriţi să vedeţi mai multe fotografii cu Irina Begu în acţiune la antrenamentul de marţi, puteţi intra pe pagina de facebook a site-ului.

loading…


Leave a Reply

Top