SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup: S-a anunţat echipa României pentru meciul cu Belgia. Nici o surpriză

Fed Cup: S-a anunţat echipa României pentru meciul cu Belgia. Nici o surpriză

romania serbia fed cup tragere la sorti
romania serbia fed cup tragere la sorti
Echipa Romaniei contra Belgiei este aceeasi cu cea care a jucat cu Serbia

A fost anunţată componenţa echipei de Fed Cup a României pentru meciul cu Belgia, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Nu sunt surprize.

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, le-a convocat pe jucătoarele Simona Halep (locul 4 WTA), Irina-Camelia Begu (28 WTA), Monica Niculescu (35 WTA) şi Sorana Cîrstea (59 WTA) pentru meciul cu Belgia, din turul I al Grupei Mondiale II. Adică este exact echipa care a jucat şi contra Serbiei, acum trei ani, în barajul de calificare în Grupa Mondială 2.

De asemenea, Patricia Maria Ţig (locul 104 WTA) a fost convocată ca rezervă.

Mă bucur că am putut convoca cea mai bună echipă pentru acest meci important cu Belgia din Cupa Federaţiei. Fetele noastre sunt foarte valoroase, avem jucătoare de elită, şi sunt convins că suporterii români, pe care îi aştept să fie în număr cât mai mare în Sala Polivalentă din Bucureşti, vor avea parte de tenis de înaltă clasă. România merită să joace din nou în prima Grupă Mondială a Cupei Federaţiei şi ştiu că şi fetele îşi doresc acest lucru”, a declarat Năstase.

Întâlnirea dintre România şi Belgia, din turul I al Grupei Mondiale II a Fed Cup, se va disputa în 11 şi 12 februarie, în Sala Polivalentă din Bucureşti. Bilete încă se găsesc de vânzare pe divese site-uri autorizate.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Ilie Năstase, după eșecul, 3-1 cu Belgia, din Fed Cup: ”Le-am spus fetelor că rămân la echipă. Ele merită să mă aibă”

One thought on “Fed Cup: S-a anunţat echipa României pentru meciul cu Belgia. Nici o surpriză

  1. Sper ca la simplu sa joace Halep si Sorana…gloabele de Irina si Monica nici n-ar fi trebuit convocate…Ana Bogdan, Raluca Olaru ce defecte au? Mm, ce-ai de zis dom gheneral de paie?

Leave a Reply

Top