SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea s-a despărțit temporar de Dominic Inglot. Iată motivele, explicate chiar de Florin

Florin Mergea s-a despărțit temporar de Dominic Inglot. Iată motivele, explicate chiar de Florin

florin mergea dominic inglot
florin mergea dominic inglot
Florin Mergea si Dominic Inglot

Imposibilitatea de a intra pe tabloul principal al turneului de la Rotterdam și eliminarea în turul decisiv al calificărilor probei de dublu a competiției olandeze l-a făcut pe Florin Mergea să ia o decizie radicală. Temporară, dar radicală.

Conform anunțului făcut pe pagina sa de Facebook, Florin Mergea va renunţa temporar la colaborarea cu jucătorul britanic Dominic Inglot, urmând ca la turneul de la Dubai să evolueze alături de sârbul Viktor Troicki. ”Din păcate, în perioada imediat următoare, din cauza clasamentului combinat alături de Dominic, sunt nevoit să joc cu alţi parteneri. Astfel, la turneul de la Dubai, voi evolua alături de Viktor Troicki, urmând ca la Indian Wells şi Miami să caut în continuare pe cineva în primii 30 pentru a putea intra. Îmi doresc foarte mult să reiau colaborarea cu Dom pentru sezonul de zgură, dar va depinde, din nou, de clasamentul lui în acel moment şi dacă vom putea intra împreună“, a scris Mergea pe Facebook.În septembrie 2016, Florin Mergea anunţase că noul său coechipier de dublu va fi jucătorul britanic Dominic Inglot, 30 de ani, alături de care a mai jucat în trecut și cu care se înțelege foarte bine în afara terenului. Din păcate, în acest an lucrurile nu au stat deloc bine pentru perechea lor, astfel că s-a ajuns la această separare.

loading…


Leave a Reply

Top