SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > FOTO: Horia Tecău a vizitat Academia Max Mirnyi din Minsk

FOTO: Horia Tecău a vizitat Academia Max Mirnyi din Minsk

horia tecau max mirnyi
horia tecau max mirnyi
Horia Tecau si Max Mirnyi in fata centrului din Minsk al Academiei Max Mirnyi

Horia Tecău se află de două zile la Minsk, în Belarus, acolo unde alături de coechipierii săi va încerca, la finalul săptămânii, să obțină victoria care să ne califice echipa în turul secund al Grupei I a Zonei Euro-Africane a Cupei Davis.

Marți, între antrenamente, Horia a fost invitat de fostul său partener de acum câțiva ani, Max Mirnyi, să viziteze Centrul de Tenis care îi poartă numele. Evident, Max e liderul echipei din Belarus, el fiind cel mai reprezentativ jucător din istoria acestei țări.

Nu am mai fost la Minsk, aceasta este prima mea vizită în oraș. Desigur, am auzit despre oraș datorită lui Max, dar nu  am ajuns niciodată aici. Mă bucur că am putut vedea centrul sportiv care îi poartă numele”, a declarat pentru presa locală Horia.Tecău a vorbit și despre cum a decurs relația dintre el și mai experimentatul său fost partener: ”Eu l-am cunoscut încă din adolescență, când eram la Academia Bollettieri se antrena și el acolo. Era deja profesionist, a fost un model pentru mine. Când am jucat împreună am devenit prieten”, a mai spus Horia. El a recunoscut că e mult mai bine să joci alături de Mirnyi decât împotriva lui: ”Am avut mereu meciuri foarte dificile cu el. Am învățat foarte multe de la el, dar este foarte fi dificil să îl ai ca adversar. Sper totuși să facem un meci frumos”, a încheiat românul.

loading…


Leave a Reply

Top