SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > FOTO: Simona Halep a asistat la antrenamentul fetelor din Fed Cup. Problemele la genunchi s-au agravat

FOTO: Simona Halep a asistat la antrenamentul fetelor din Fed Cup. Problemele la genunchi s-au agravat

simona halep fed cup
simona halep fed cup
Simona Halep a tinut piciorul pe scaune la sala Polivalentă

Simona Halep, a patra jucătoare a lumii în acest moment, a asistat la antrenamentul de azi al echipei de Fed Cup a României.

Aflată în tribună, alături de antrenorul ei, Daniel Dobre, Simona Halep le-a urmărit pe Irina Begu şi Sorana Cîrstea la şedinţa de pregătire, după care a acordat câteva declaratii presei. Din păcate, Simona şchiopăta vizibil, având probleme serioase la genunchi. Ea nu a îndoit niciodată piciorul stâng, semn că ori a suferit o intervenţie chirurgicală minoră, ori tratamentul la care e supus genunchiul a început să las urme. De altfel, şi în cele două ore petrecute în tribună, ea a stat cu piciorul stâng întins pe scaune.

În momentul acesta, genunchiul meu nu e prea bine. Am făcut tratament, aştept câteva zile să văd cum mă simt. Am avut ceva dureri zilele astea, dar e normal, pentru că e o accidentare destul de dificilă şi trebuie să am răbdare”, a declarat Simona Halep.

Românca a vorbit şi despre meciul din weekend, contra Belgiei: “Mi-e foarte greu că nu pot să joc, dar nu pot să fac nimic. Sunt accidentată şi e mai bine să intre o jucătoare care e sută la sută aptă. Nu ştiu dacă e atât de importantă prezenţa mea acum, eu sunt cu sufletul. O să fiu prezentă la meciuri. Îmi doresc să câştige fetele şi să mergem mai departe, ca să mai joc şi în aprilie. Nu mă prea manifest de obicei, dar o să încerc să fac galerie cât pot, dar de obicei stau mai liniştită. Toate sunt în top şi ştiu ce au de făcut, nu o să mă trezesc eu acum să le dau sfaturi, pentru că nu e cazul, nu mă simt în măsură să fac treaba asta. Sunt destul de pregătite acum, din câte am auzit. Sorana a jucat foarte bine în Australia. Cred că o să fie bine pentru România şi o să câştige. Sper să fie sala plină, ca la Cluj, unde a fost un public foarte călduros”, a declarat Halep.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep a mai câștigat un titlu la final de an: este FAVORITA FANILOR în WTA

AICI vedeţi mai multe fotografii cu Simona Halep la sala Polivalentă

loading…


One thought on “FOTO: Simona Halep a asistat la antrenamentul fetelor din Fed Cup. Problemele la genunchi s-au agravat

Leave a Reply

Top