SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Simona Halep, la botezul nepoatei, Tania. Iată și de ce a fost botezată astfel fiica fratelui Simonei

FOTO: Simona Halep, la botezul nepoatei, Tania. Iată și de ce a fost botezată astfel fiica fratelui Simonei

simona halep botez tania nepoata
simona halep botez tania nepoata
Simona Halep, la botezul nepoatei, Tania

Simona Halep a avut vineri o seară de neuitat. Ea a participat la botezul nepoatei ei, Tania, fiica fratelui ei, Nicolae.

Petrecerea a fost ținută la un restaurant din Constanța, evident unul luxos, iar rudele au venit în număr mare.

Îmbrăcată într-o rochie albastră, Simona a dansat toată seara, iar n momentuele de relaxare a stat în brațe cu Tania, nepoata pe care o iubește la nebunie. Mai jos vedeți și o fotografie între cele două Tanii ale familiei, dacă se poate spune așa: nepoata și mama Simonei. Numele nu sunt alese întâmplător. Conform tradiției, fiul familiei de aromâni își botează prima fată și primul băiat cu prenumele părinților. De aceea o cheamă Tania pe fiica lui Nicolae Halep.

Tradiția a fost păstrată și în cazul Simonei și al fratelui său, Nicolae, acestea fiind numele bunicilor din partea tatălui, Stere.


Pentru că nu vroia din nici un motiv să lipsească de la botezul prințesei familiei, Simona Halep nici nu s-a înscris inițial la turneul de la Doha. Apoi, a fost nevoită să se retragă din cauza accidentării la genunchi și nu a mai putut participa deloc în februarie la vreun turneu. Dar în momentul în care s-au înscris înscrierile pentru Doha, Simona nu știa că va lipsi din cauza genunchiului, ci pur și simplu nu se înscisese, ea și Serena Williams fiind singurele absente din Top 5 la vremea respectivă. Până la urmă, eu mă bucur că Simona știe exact care îi sunt prioritățile și nu pot decât să mă bucur văzând cât de mult își iubește familia. Căci asta e ceea ce contează, nu particiăarea la un turneu sau altul.

simona halep botez tania nepoata
Bunica Tania, in brate cu nepoata Tania

loading…

Leave a Reply

Top