SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Ilie Năstase, după eșecul, 3-1 cu Belgia, din Fed Cup: ”Le-am spus fetelor că rămân la echipă. Ele merită să mă aibă”

Ilie Năstase, după eșecul, 3-1 cu Belgia, din Fed Cup: ”Le-am spus fetelor că rămân la echipă. Ele merită să mă aibă”

ilie nastase
ilie nastase
Ilie Nastase (foto: David Muntean)

Echipa de Fed Cup a României a fost învinsă acasă, cu scorul de 3-1, de Belgia, în primul tur al Grupei Mondiale II. Punctul echipei noastre a fot obținut de perechea Monica Niculescu/ Sorana Cîrstea, în vreme ce Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și Irina Begu au fost învinse la simplu.

La finalul confruntării, Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei noastre, a declarat: ”Când pierzi două meciuri de peste trei ore la câteva puncte n-ai ce face. O să le susţin şi în aprilie, pentru că merită. Atunci o să avem mai multe şanse, o să vină şi Simona, dar avem o echipă bună. A lipsit Simona, fetele s-au bătut. Să vezi meciuri de peste trei ore la fete în sală e un record. Chiar dacă câştigam sau pierdeam le-am spus că rămân, pentru că fetele merită să mă aibă şi invers. Avem valoare, însă nu am jucat cu o echipă rea. Ei au o echipă foarte bună, tânără care o să meargă departe. Simona are o lună de zile vacanţă şi cred că la sfârşitul lui martie începe să joace”, a spus Ilie Năstase.În ultimul meci al zilei, perechea Sorana Cîrstea/ Monica Niculescu a învins cu scorul de 6-2, 6-0 cuplul Kirsten Flipkens/ Marina Zanevska.

Scorul final al meciului a fost 3-1 pentru Belgia.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close