SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Maria Sharapova a cerut și a primit un wild-card pentru turneul WTA de la Madrid

Maria Sharapova a cerut și a primit un wild-card pentru turneul WTA de la Madrid

halep sharapova festivitate madrid wta
halep sharapova festivitate madrid wta
Simona Halep si Maria Sharapova la Festivitatea de premiere de la Madrid 2014

Rusoaica Maria Sharapova nu glumește cu revenirea pe teren și e decisă să înceapă să adune puncte din chiar primele turnee la care are dreptul să participe. Ea l-a convins și pe Ion Țiriac să-i dea un wild-card.

Suspendată pentru consum de meldonium – o substanță interzisă – până pe 26 aprilie, Maria Sharapova va reveni în teren chiar în prima zi de expirare a suspendării, la Stuttgart. Unde a primit, desigur, wild-card, ea acum având în acest moment același clasament cu cea mai mare parte a noastră, adică zero puncte, zero loc.

Cum Sharapova va umple arenele prin simpla prezență la un concurs, Ion Țiriac a simțit imediat oportunitatea și, desigur, i-a acordat un wild-card și pentru turneul de la Madrid, organizat de el în perioada 6-13 mai. “Sharapova a cerut o invitaţie la acest turneu şi, după ce am luat-o în considerare, am decis să-i oferim un wild card. Maria este una dintre cele mai bune jucătoare din ultimii 15 ani şi o fostă câştigătoare a turneului nostru. A jucat întotdeauna bine la Madrid şi sunt sigur că ea va reveni pe teren foarte motivată şi sperăm că va evolua bine în primele ei turnee”, a declarat directorul Madrid Open, Manolo Santana. Declarație frumoasă, dar e evident că nu aveau cum să refuze o asemenea mană cerească și nici nu ar fi fost bine.Eu aștept cu mult interes revenirea rusoaicei, care sunt sigur că va redeveni una dintre jucătoarele de prim plan ale circuitului, dacă nu cumva va ajunge într-un an pe primul loc. De regulă retragerile de lungă durată ale jucătorilor de top le prelungesc nu numai cariera, dar și rezultatele de vârf. Și nu mă refer doar la recentul caz Federer, dar lafel s-a întâmplat și cu Nadal, cu Del Potro, ca să nu mai vorbim de Serena Williams sau Victoria Azarenka.

În vârstă de 29 de ani, Şarapova s-a impus la Madrid în 2014, când a învins-o, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, pe Simona Halep, în finală. În acest moment, Halep este deţinătoarea trofeului la Caja Magica.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close