SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Monica Niculescu, după înfrângerea din Fed Cup: “Flipkens mi s-a părut un geniu pe teren”

Monica Niculescu, după înfrângerea din Fed Cup: “Flipkens mi s-a părut un geniu pe teren”

monica niculescu
monica niculescu
Monica Niculescu

Învinsă cu scorul de 6-3, 6-4 de Kirsten Flipkens, în primul meci al confruntării România – Belgia, din Fed Cup, Monica Niculescu a recunoscut că adversara ei a fost superioară azi.

“Mi s-a părut că a jucat foarte bine, a avut foarte puţine greşeli, a luat momentele importante, a servit foarte bine în momentele importante. Eu m-am simţit bine în teren, n-am simţit presiune, dar mi s-a părut că ea a jucat bine. Ea poate să joace acest fel de tenis când se simte foarte bine în teren. Tot timpul vole, era foarte activă, a venit bine la fileu şi nu a greşit nici cu dreapta. A luat momentele importante şi asta a contat. Eu m-am simţit excelent pe teren, aş juca şi mâine. M-am simţit bine, am simţit şi mingea, doar că mi s-a părut ea în formă. Chiar vreau să mă uit câte greşeli a făcut în acest meci. Mi s-a părut că a fost geniu în teren Flipkens”, a declarat Niculescu.

În ceea ce priveşte colaborarea cu căpitanul nejucător, Ilie Năstase, Monica a spus că acveasta a decurs foarte bine: “M-am simţit foarte bine, a fost super. Se vede că a jucat tenis şi ştie ce trebuie să zică“.

loading…


One thought on “Monica Niculescu, după înfrângerea din Fed Cup: “Flipkens mi s-a părut un geniu pe teren”

Leave a Reply

Top