SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > POZA ZILEI, 2 februarie 2017: Echipa de Cupa Davis a României la dineul oficial. Azi are loc tragerea la sorți a meciurilor din partida Belarus – Romania

POZA ZILEI, 2 februarie 2017: Echipa de Cupa Davis a României la dineul oficial. Azi are loc tragerea la sorți a meciurilor din partida Belarus – Romania

cupa davis dineu oficial echipa romania
cupa davis dineu oficial echipa romania
Horia Tecau si ceilalti componenti ai echipei de Cupa Davis, la dineul oficial din Belarus

Aflați de patru zile în Minsk, jucătorii echipei noastre de Cupa Davis au participat miercuri seara la dineul oficial și tradițional dinaintea fiecărui meci.

Evident, atunci când îl ai pe Horia Tecău alături selfie-urile sunt mult mai ușor de realizat, căci nu mai ai nevoie de selfie stick. Asta din fericire pentru noi, căci contul de Instagram al lui Horia este singurul care îi prezintă pe români la Minsk, federația nefăcând ceva în sensul acesta.

Azi, la prânz, e programată tragerea la sorți a ordinii meciurilor din confruntarea Belarus – România, din primul tur al Grupei 1 din Zona Euro-Africană a Cupei Davis.AICI vedeți ce au declarati românii la conferința de presă, dar și fotografii cu ei de la întâlnirea cu ziariștii.

AICI îi vedeți pe români la primul antrenament din Minsk.

cupa davis dineu oficial echipa romania
Nicolae Frunza, Adrian Ungur si Horia Tecau la dineul oficial din Belarus

loading…


Leave a Reply

Top