SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, la revenirea în țară: ”Am doar o inflamație, am puțin lichid, dar trebuie să fac pauză”

Simona Halep, la revenirea în țară: ”Am doar o inflamație, am puțin lichid, dar trebuie să fac pauză”

simona halep st petersburg declaratii
simona halep st petersburg declaratii
Simona Halep

Simona Halep a revenit în țară la doar o zi după retragerea de la St. Petersburg și, după cum veți vedea, deja se simte mai bine. Ceea ce e foarte îmbucurător.

”M-am antrenat opt zile foarte intens şi nu am avut dureri. Dar meciul oficial este diferit faţă de antrenament, acolo ai foarte multe opriri, schimbări de direcţie fără să te protejezi deloc, şi a doua zi m-a luat durerea. În timpul meciului nu m-a durut deloc, dar a doua zi a fost greu să alerg. Nu este o accidentare foarte gravă, am făcut RMN, nu există nimic la tendon sau ligamente, e doar o inflamaţie, am puţin lichid, trebuie să fac pauză, aşa mi-au spus toţi doctorii. Nu mă simt prea bine cu genunchiul, este o accidentare care este deja de lungă perioadă. Sper să mă fac bine cât de repede se poate. Nu ştiu exact acum ce se va întâmpla. Cu siguranţă voi lua pauză, pentru că e foarte bine pentru genunchi. Am încercat tot felul de tratamente, dar până acum n-a mers şi o să văd de luni încolo ce pot să fac ca să fie bine. Nici Dubai un voi juca, voi merge direct la Indian Wells. Sper”, a spus Halep la revenirea în țară.

Din păcate, e în proporție de 90% același discurs avut după eliminarea prematură de la Australian Open. Sper însă ca de data aceasta chiar să reușească să se vindece.De asemenea, Simona a vorbit și despre echipa de Fed Cup, acolo unde spune că Sorana Cîrstea ar putea fi factorul decisiv. ”Fetele joacă bine. Va fi un meci dificil, toată lumea joacă bine la acest nivel, dar au şi publicul alături şi cred că vor face o treabă bună. Sorana este în revenire şi joacă foarte bine în Fed Cup, a câştigat toate meciurile. Echipa Belgiei este destul de puternică, Wickmayer joacă bine, este o jucătoare care loveşte puternic, Flipkens schimbă ritmul, nu prea  ritm mai bine zis, sunt jucătoare diferite, dar şi noi avem jucătoare bune. Sorana cred că joacă foarte bine în Fed Cup, mereu a fost motivată în plus şi de public, aşa că mă aştept să câştige şi de data asta“, a declarat Simona Halep.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Simona Halep a avut azi o parteneră de top la antrenament

loading…


Leave a Reply

Top