SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep ne dă o veste proastă: ”Iau o pauză de o lună. Nu voi juca Fed Cup, Doha și Dubai”

Simona Halep ne dă o veste proastă: ”Iau o pauză de o lună. Nu voi juca Fed Cup, Doha și Dubai”

simona halep interviu
simona halep interviu
Simona Halep in timpul interviului

Veștile proaste continuă să vină din St. Petersburg. Simona Halep a confirmat ceea ce se bănuia: nu va putea juca în Fed Cup, dar nici la Doha și Dubai.

În interviul acordat pentru organizatori la St. Petersburg, Simona Halep a confirmat că are nevoie de o pauză mai lungă pentru recuperarea genunchiului stâng. ”Sunt tristă că durerea de la genunchi a revenit şi sunt nevoită să iau o pauză de o lună pentru recuperare. Am nevoie de această pauză lungă ca apoi când voi reveni să fiu sută la sută. Nu voi juca la FedCup, Doha şi Dubai. Am decis să iau această pauză pentru a putea evolua la SUA, la Indian Wells şi Miami”, a declarat ea. Astfel, echipa României pentru meciul cu Belgia, de săptămâna viitoare, va fi compusă din Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig.

AICI vedeți pe ce loc ar putea cădea jucătoarea noastră de luni.Problema cea mai mare este să Simona nu știe exact ce are la acel genunchi, pentru că o chinuiește de la Singapore, din luna octombrie, și tot nu i-a dat de cap. De aceea cred că foarte important pentru ea ar fi să găsească un medic bun, care să îi dea un diagnostic corect, pentru a ști ce trebuie să facă pentru a se vindeca. Chiar dacă ar dura mai mult de o lună…

Mai jos puteți vedea interviul acordat de Simona Halep organizatorilor.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close