SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > ȘTIRILE ZILEI, 1 martie 2017: Roger Federer: ”Încă nu știu la ce turnee voi juca pe zgură”

ȘTIRILE ZILEI, 1 martie 2017: Roger Federer: ”Încă nu știu la ce turnee voi juca pe zgură”

roger federer
roger federer
Roger Federer

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial din ultimele ore.

1. Directorul de la Acapulco a negociat un an și jumătate cu Djokovic! Organizatorii turneului ATP de la Acapulco au dat lovitura în această săptămână, prin aducerea la întrecerea mexicană, în premieră, a lui Novak Djokovic. Directorul turneului, Raul Zurutuza, a dezvăluit pentru ESPN cât de lungi au fost negocierile: ”Vă pot spune acum că am început discuțiile cu echipa lui Novak Djokovic acum un an și jumătate. Sperăm să simtă cât este de iubit aici și să revină la Acapulco pentru mulți ani de acum înainte”, a declarat el.

2. Andy Murray vorbește despre schimbatul tricoului pe teren. Liderul clasamentului mondial, Andy Murray, a avut nevoie de ceva îngrijiri medicale în timpul primului său meci de la Dubai, câștigat în fața lui Malek Jaziri. El a fost întrebat la conferința de presă despre cum se simte când e nevoit să își dea tricoul jos pe teren, iar răspunsul lui a fost cel al unui om de bun simț, așa cum am bănuit mereu că este scoțianul: ”Publicul găsește astfel de momente amuzante, iar acesta e lucrul cel mai important. Dar pentru noi, jucătorii e destul de jenant să ne dezbrăcăm în fața atâtor oameni”, a declarat Murray.



3. Gael Monfils și-a dezvăluit visul: să câștige titlul la Roland Garros. Francezul Gael Monfils a dezvăluit care este visul său în tenis: ”Turneul de la Roland Garros e obiectivul meu. Vreau să joc foarte bine acolo, să fiu în formă.  Visul meu dintotdeauna a fost să cuceresc tiltul la Paris”, a recunoscut Monfils la Dubai. Pentru a prinde cea mai bună formă la Roland Garros, el va participa la Monte Carlo, Munchen și Madrid.

4. Nike cucerește piața din China cu ajutorul lui Li Na. Retrasă din activitate de câțiva ani, Li Na este încă o vedetă uriașă în țara sa, lucru de care se folosesc la maximum cei de la Nike. Ei vor lansa în cursul acestei luni o colecție exclusivă Li Na pentru China și nu mă îndoiesc că vor avea vânzări record. De asemenea, va fi lansată și o colecție Zhang Shuai (habar n-aveam că are atâția fani în țară această jucătoare).

5. Roger Federer nu știe încă la ce turnee va juca pe zgură. Elvețianul Roger Federer a fost întrebat, la Dubai, despre planurile sale pentru sezonul de zgură. ”Voi decide turneele la care vor participa pe zgură după Miami. Depinde foarte mult de ce voi face până la Miami”, a declarat el la Dubai.

Leave a Reply

Top