SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 16 martie 2017: Djokovic, învins pentru a doua oară de Kyrgios

ȘTIRILE ZILEI, 16 martie 2017: Djokovic, învins pentru a doua oară de Kyrgios

kyrgios djokovic
kyrgios djokovic
Nick Kyrgios și Novak Djokovic

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimei perioade.

1. Novak Djokovic, învins a doua oară de Kyrgios. Nu credeam că Djokovic ar putea dezvolta un complex în fața cuiva atât de curând. Dar deja cred că înghite în sec atunci când vede că e pe partea de tablou a lui Nick Kyrgios. Australianul care dă bătăi de cap tuturor, inclusiv lui, prin comportamentul său, a obținut a doua victorie în două săptămâni în fața fostului lider mondial. El l-a învins cu 6-4, 7-6 pe Djokovic și s-a calificat în sferturile de finală. Unde va juca împotriva lui Roger Federer…

2. Yanina Wickmayer are probleme cu legea în Belgia. Belgianca Yanina Wickmayer are probleme cu legea în țara ei din cauza nerespectării unor norme în construcția casei din Diest. Conform oficialităților, există niste neregularități legate de tăierea unor copaci de pe acel teren, dar și cu materialele folosite la pardoseli și la ușile de acces. Presa belgiană spune că ea ar putea ajunge și la închisoare… Așa se întâmplă în țările civilizate.3. Vera Zvonareva joacă în calificări la un ITF de 15.000 de dolari, la Istanbul! Finalistă la Wimbledon și US Open, în 2010, câștigătoare a 12 titluri WTA, rusoaica Vera Zvonareva, revine după doi ani în competiții. După ce a fost comentatoare pentru Eurosport, după ce a devenit mamă, ea a decis că e timpul să revină în activitate. Așa că primul turneu va fi cel de la Istanbul, dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari, și programat în perioada 27 martie – 2 aprilie. Ea va începe încă din calificări.

CITEȘTE ȘI:  ŞTIRILE ZILEI, 22 august 2011: Victor Hănescu, eliminat la Winston Salem

4. Președintele WTA spune că nu vrea să schimbe regulile de acordare a wild-card-urilor. Preşedintele WTA, Steve Simon, admite că regulile de acordare a wild-card-urilor ar putea fi schimbate, în urma scandalului provocat de invitaţiile primite de Maria Sharapova, dar el a precizat, referindu-se la cazul jucătoarei ruse suspendate 15 luni pentru dopaj, că ar fi nedrept să ştergi o carieră muncită. “Fiecare regulă este analizată şi revizuită şi sunt sigur că aceasta poate fi una dintre ele. Dacă un membru doreşte ca noi să ne uităm peste o regulă, o vom face, aşa funcţionează sistemul nostru. Opinia mea este că nu ar trebui ajustată, cu excepţia cazului în care decidem să nu menţionăm nimic şi să schimbăm întreaga regulă a wildcard-ului. Eu cred că suspendarea face faţă unei acţiuni care apare. Maria a ispăşit o suspendare de 15 luni, nu a avut niciun venit, şi-a pierdut poziţia în clasament, la fel ca premiul de la Australian Open 2016, aşa că ea a primit o pedeapsă importantă pentru acţiunile ei”, a declarat Simon. Evident, declarațiile lui erau cu totul altele dacă nu era vorba de Sharapova, una dintre, probabil, cele 5 jucătoare care vând bilete la o competiție și dacă vin să stea doar în tribună.

loading…


Leave a Reply

Top