SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 17 martie 2017: Roger Federer, în semifinale fără luptă

ȘTIRILE ZILEI, 17 martie 2017: Roger Federer, în semifinale fără luptă

rogerfederer
rogerfederer
Roger Federer

Iată cele mai interesante știri ale zilei din tenis.

1. Federer, semifinalist fără să transpire. Roger Federer s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells fără să miște un deget. Adversarul său, australianul Nick Kyrgios, s-a retras înaintea confruntării din sferturi. Kyrgios a anunţat că se retrage deoarece se simte rău, el precizând că probabil a suferit o toxiinfecţie alimentară. În semifinale, Federer îl va întâlni pe câştigătorul meciului dintre americanul Jack Sock şi japonezul Kei Nishikori.

2. Baghdatis continuă recuperarea și speră să revină în curând. Cipriotul Marcos Baghdatis, care a nu a mai jucat de la Australian Open, speră să poată reveni în curând în circuit. Acum pe locul 51 în lume, el speră să poată reveni pe teren în sezonul de zgură.3. Chris Evert nu e împotriva acordării wild-card-urilor Mariei Sharapova. Fost lider mondial, Chris Evert a declarat că nu e împotriva acordării wild-card-urilor Mariei Sharapova, spunând că ”nu poți acuza organziatorii de turnee că vor să atragă spectatorii prin prezența Sharapovei pe tablou. Cum ea și-a ispășit pedeapsa de 15 luni, are dreptul să se reabiliteze și să joace din nou la cel mai înalt nivel”.

4. Un jucător a rămas fără doi dinți, fiind lovit de o rachetă aruncată din teren! Incident incredibil la turneul ITF de la Sondrio. Suedezul Patrick Rosenholm, clasat pe locul 429 în lume și-a pierdut serviciul în meciul de simplu contra italianului Luca Pancaldi. Odată cu serviciul și-a pierdut și calmul, așa că de nervi a aruncat racheta. Care s-a dus în tribună chiar în fața unui alt jucător, Ilija Vucic. Acesta aștepta să intre pe teren, numai că a ajuns în ambulanță, cu doi dinți scoși! Evident, Rosenholm a fost descalificat din turneu, a pierdut premiul cuvenit și a fost amendat cu 500 de dolari.

loading…


CITEȘTE ȘI:  US Open 2015: Simona Halep va juca în sferturi miercuri după ora 19.30

Leave a Reply

Top