SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Darren Cahill către Simona Halep: ”Cu atitudinea asta, de cele mai multe ori ai pierdut”

Darren Cahill către Simona Halep: ”Cu atitudinea asta, de cele mai multe ori ai pierdut”

darren cahill simona halep
darren cahill simona halep
Darren Cahill si Simona Halep

Simona Halep a părăsit în sferturile de finală turneul de la Miami. Dincolo de meciul cu Konta, interesant a fost și dialogul între antrenorul ei, Darren Cahill și Simona Halep.

”Simo, ai șansa de a face diferența, asta e tot ce pot spune. Ai mai fost în poziția asta de multe alte ori și de cele mai multe ori ai pierdut, cu atitudinea asta. Acum ai șansa de a schimba lucrurile. Depinde de tine, tu decizi ce vrei să faci cu tine: poți să urmezi calea asta și e în regulă, sau poți să iei o gură mare de aer, să îți pui prosopul pe cap și să încerci să îmbunătățești puțin situația. E atât de simplu. Ține de tine, e ceva ce vine din interior”, au fost câteva dintre cuvintele adresate de antrenorul australian elevei sale la intervenția de după pierderea setului 2. Din păcate, Simona a pierdut cu 3-6, 7-6, 6-2, chiar dacă, după cum veți vedea mai jos, Cahill a vorbit ca un antrenor cu mare experiență și bun cunoscător al psihicului elevei sale.

AICI puteți vedea întreg dialogul celor doi, unul destul de lung, în care Darren a încercat să îndeplinească mai mult rolul de psiholog pentru sportiva noastră.

loading…


Top