SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTOGALERIE: Simona Halep, la Indian Wells: “Nu mă pot gândi la câştigarea multor meciuri”

FOTOGALERIE: Simona Halep, la Indian Wells: “Nu mă pot gândi la câştigarea multor meciuri”

inedit simona halep kuznetsova
inedit simona halep kuznetsova
Simona Halep, alaturi de Svetlana Kuznetsova

Simona Halep a avut ieri o zi plină de activitate. Ea a acordat interviuri, s-a distrat alături de Agnieszka Radwanska şi Svetlana Kuznetsova, dar a făcut şi câteva jonglerii cu avocado sau mingi de tenis.

Simona a recunoscut că abia aşteaptă primul meci: “Am încercat să nu mă gândesc atât de mult la tenis. Am încercat să fiu diferită, dar nu este uşor. Sunt puţin dependentă de acest sport. Este greu să trăiesc când nu am competiţie. Iubesc jocul, iubesc competiţia. Când nu ai nimic de făcut acasă te simţi piedut un pic şi simţi că nu faci ceea ce trebuie, stând acasă nefăcând nimic. Am multă adrenalină când joc. Prea mulţi nervi. Dar îmi lipseşte asta când am o pauză”, a declarat Halep.

Chiar dacă nu o mai doare genunchiul, Simona nu se gândeşte deocamdată la rezultate. “Sunt fericită că nu mai am dureri. Nu mă pot gândi la rezultate, nu mă pot gândi la câştigarea multor meciuri în acest moment, din cauza genunchiului. Am jucat bine la antrenamente. Astăzi, am jucat împotriva unui <sparring partner> şi am câştigat un set, ccea ce îmi dă încredere. Dar o să vedem în timpul meciului, deoarece atunci este mai dificil. Nu vreau să mă gândesc la rezultate acum şi la turnee. Vreau doar să fiu sănătoasă şi să fiu în stare să joc meciuri. Prefer să joc la turnee, să am meciuri. Jocul meu este mai bun atunci când am meciuri, astfel că antrenamentul meu este atunci când joc în partide oficiale. Acum nu am putut să fac asta, aşa că o să fie greu. Dar am turnee în faţă”, a precizat ea.

[portfolio_slideshow id=81630]

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close