SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Incredibil: Cariera Mariei Sharapova a fost salvată de suspendarea de dopaj! Iată cum

Incredibil: Cariera Mariei Sharapova a fost salvată de suspendarea de dopaj! Iată cum

maria sharapova antrenament
maria sharapova antrenament
Maria Sharapova la antrenament

Suspendarea Mariei Sharapova, rusoaica obligată să stea 15 luni pe bară pentru doping, a picat exact când trebuia pentru jucătoare. Cel puțin așa susține impresarul ei.

Agentul Mariei Sharapova, Max Eisenbud, a dezvăluit într-un interviu acordat pentru CNN că dacă nu ar fi fost suspendată, rusoaica s-ar fi retras la finalul anului trecut! ”Dacă nu apărea suspendarea, probabil că am fi asistat la ultimul ei an în circuit. Întreg corpul ei se afla într-o formă fizică proastă. Era obosită. De altfel, în primele 6 luni după suspendare, nu a făcut altceva decât să se odihnească”, a declarat agentul.Acum, cu bateriile reîncărcate, Maria va reveni pentru a rămâne mai mulți ani în circuit. ”Cred că cel puțin trei ani va mai juca la nivel înalt. Ambiția ei este să prindă Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020”, a mai spus Eisenbud.

AFLĂ AICI data la care va reveni în competiții Maria Sharapova.

Evident, este posibil să fie și exagerări în ceea ce spune agentul, însă are și multă dreptate în ceea ce spune. Absențele de durată din circuit ale jucătorilor sau jucătoarelor mari reprezintă o adevărată renaștere pentru aceștia, ei revenind la o formă mult mai bună decât cea avută înaintea întreruperii.

loading…

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Maria Sharapova deja pregătește reclamele pentru revenire. Acum e la ”capitolul” Evian

Leave a Reply

Top