SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ion Țiriac, declarație oficială referitoare la wild-card-ul dat Mariei Sharapova: ”M-am opus propunerii de acordare a wild-card-ului Mariei Sharapova”

Ion Țiriac, declarație oficială referitoare la wild-card-ul dat Mariei Sharapova: ”M-am opus propunerii de acordare a wild-card-ului Mariei Sharapova”

ion tiriac madrid record
ion tiriac madrid record
Ion Țiriac, alături de Manolo Santana

Revenirea în activitate a Mariei Sharapova și în special acordarea wild-card-urilor la turnee mari, a adus o groază de discuții în lumea tenisului.

Ion Țiriac, patronul turneului de la Madrid, a doua competiție importantă din WTA care i-a acordat wild-card Sharapovei, a ținut să reafirme, într-un comunicat de presă emis prin intermediul Fundației Țiriac și a Fundației Olimpice Române, că el a fost împotriva acordării invitației rusoaicei, dar că decizia a luat-o organizatorul competiției, prin directorul de turneu Manolo Santana. Dacă vă aduceți aminte, AICI ați putut citi pentru prima dată acest lucru spus de Țiriac, în timpul vizitei la echipa de Fed Cup.

“Solicitările de wild card au fost adresate către un număr relevant de turnee, precum Stuttgart, Madrid, Roma și altele. Prima a venit către mine, în calitate de proprietar al turneului de la Madrid, prin prisma relevanței competiției. Personal m-am opus propunerii de acordare a unui wild card către Sharapova. Decizia finală însă nu îmi aparține. Organizatorul are dreptul de selecție, nu proprietarul. Manuel Santana este directorul turneului și reprezentantul organizatorului, în măsură să hotărască aceste aspecte”, a declarat Țiriac în comunicatul emis prin intermediul Fundației Tiriac și a Fundației Olimpice Române.Turneul WTA de la Madrid este programat să se desfășoare în perioada 5-14 mai 2017 și este organizat de compania Madrid Trophy Promotion SL.

Acum rămâne de văzut ce va face Tiriac dacă finala va fi jucată de Maria Sharapova, iar el, ca proprietar, va fi prezent la festivitatea de premiere.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Continuă scandalul la Federația Română de Tenis. Adunarea Generală a fost reprogramată din lipsă de cvorum

One thought on “Ion Țiriac, declarație oficială referitoare la wild-card-ul dat Mariei Sharapova: ”M-am opus propunerii de acordare a wild-card-ului Mariei Sharapova”

Leave a Reply

Top