SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Maria Sharapova NU va primi wild-card la Roland Garros

Maria Sharapova NU va primi wild-card la Roland Garros

maria sharapova roland garros trofeu paris
maria sharapova roland garros trofeu paris
In 2012, Maria Sharapova a facut o sedinta foto cu trofeul de la Roland Garros la Turnul Eiffel

Rusoaica Maria Sharapova s-a obișnuit să fie asaltată de wild-card-uri după expirarea suspendării pentru doping. Iată că există și organizatori de turnee care refuză să-i acorde invitații.

Întrebat într-un interviu pe Facebook Live dacă se gândște să-i acorde un wild-card Mariei Sharapova, noul președinte al Federației Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a declarat că e posibil ca ea să nu primească mult dorita invitație. ”E complicat… Roland Garros e Roland Garros. Nu poți investi un milion și jumătate de euro în lupta antidoping și apoi… Oricum, decizia nu e luată încă, mai trebuie să discutăm”, a spus el.

Neoficial, decizia a fost însă luată și ea nu e în favoarea Mariei Sharapova. Adică va vedea de la televizor turneul pe care l-a câștigat în 2012 și 2014.

Fără să îi acuz de ceva, pentru că sunt de acord cu ei, trebuit subliniat că cei de la Roland Garros sunt în postura fericită de a-și permite să refuze prezența Mariei Sharapova la competiție. Ei oricum au biletele vândute cu luni înainte și când ești sigur de participarea lui Federer, Nadal, Djokovic, Murray, Serena, Kerber, Halep și alții ca ei, absența Mariei Sharapova nu afectează bugetul.Nu același lucru se poate spune și despre turneele din circuit, așa că fostul lider WTA va juca la Stuttgart, Madrid și Roma. Ea va disputa primul meci în chiar prima zi în care îi va expira suspendarea: 26 aprilie.

CITEȘTE ȘI:  TERENUL FANILOR, la serviciu Paul: 11 pentru Roland Garros

loading…


Leave a Reply

Top