SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Rafael Nadal: ”Când eram mic nu visam să devin Agassi sau Sampras”

Rafael Nadal: ”Când eram mic nu visam să devin Agassi sau Sampras”

rafael nadal
rafael nadal
Rafael Nadal, inconjurat de ziaristi la Miami

Rafael Nadal a vorbit azi cu presa de la Miami. Evident, a fost întrebat și despre turneul la care participă și pe care nu l-a câștigat niciodată, dar și multe alte lucruri. Printre altele, el și-a amintit ce ambiții avea tânărul jucător Rafael Nadal.

Nadal a vorbit despre ce le recomandă celor mici, care vor să fie ca el, iar răspunsul a fost unul foarte frumos: ”Să nu viseze să fie Rafa Nadal, ci să viseze să se bucure în fiecare zi, ceea ce este cel mai important lucru. Eu niciodată nu am avut astfel obiective înalte. Când eram mic, niciodată nu visam să fiu Agassi, Sampras sau oricine altcineva mai vedeam la TV. Singura mea grijă era să mă antrenez zilnic bine și să mă joc cât mai mult cu prietenii mei din copilărie. Pe terenul de tenis încercam să fac cât mai mult efort, încercând însă să mă bucur de ceea ce fac”De asemenea, Rafa a vorbit despre decizia unchiului său de a nu-l mai însoți de anul viitor în circuit. ”Cred că pot fi gata să fiu în circuit fără Toni. Nu e o revoluție, pur și simplu a decis să nu mai călătorească alături de mine și eu respect acest lucru. Va trebui să găsesc cum mă voi organiza fără el, dar nu va fi o schimbare mare. Relația noastră nu se va schimba”, a spus Nadal.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close