SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Simona Halep a coborât pe locul 5. Patricia Țig ocupă cea mai bună poziție din carieră. Iată româncele din clasamentul WTA

Simona Halep a coborât pe locul 5. Patricia Țig ocupă cea mai bună poziție din carieră. Iată româncele din clasamentul WTA

simona halep
simona halep
Simona Halep

Noul clasament mondial al tenisului profesionist feminin dat publicității azi confirmă coborârea Simonei Halep, dar și urcarea Patriciei Țig pe cel mai bun loc al carierei.

Simona Halep a coborât o poziție și e acum pe locul 5 în lume. Ea a ieșit pentru prima dată în acest an din Top 4 mondial.

E urmată în ierarhia mondială de Irina Begu, care a urcat patru poziții și e acum pe 28 în lume. A treia româncă din clasament este Monica Niculescu, care staționează pe locul 45. Sorana Cîrstea este pe locul 65, în urcare o poziție, în vreme ce prezențele românești din Top 100 se încheie cu performera ultimelor săptămâni, Patricia Țig. Aceasta a urcat patru poziții și ocupă locul 95, cel mai bun din carieră.În Top 200 o mai avem pe Ana Bogdan, care staționează pe 124.

Andreea Mitu a urcat 11 locuri după victoria din turneul ITF de săptămâna trecută. Ea a urcat pe poziția 227. Irina Bara a urcat patru poziții și e acum pe 240. Cristina Dinu a coborât 4 poziții și e pe 266, în vreme ce Alexandra Cadanțu a coborât un loc și e pe 283. Prezențele românești din Top 300 se încheie cu Gabriela Ruse, care a urcat două locuri și a ajuns pe 296.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Sorana Cîrstea va juca în turul trei la Roland Garros sâmbătă, de la ora 12.00. Seara, merge la finala Ligii Campionilor!

One thought on “Simona Halep a coborât pe locul 5. Patricia Țig ocupă cea mai bună poziție din carieră. Iată româncele din clasamentul WTA

Leave a Reply

Top