SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a dezvăluit câţi ani vrea să mai joace tenis

Simona Halep a dezvăluit câţi ani vrea să mai joace tenis

halep simona miami
halep simona miami
Simona Halep

Simona Halep a vorbit marţi la întâlnirea cu ziariştii de la Miami şi despre câteva lucruri mai puţin cunoscute desper ea. A dezvăluit, de exemplu, până la ce vârstă se vede jucând tenis, dar şi ce face în timpul liber.

Întrebată dacă se uită la meciuri de tenis în timpul liber, Simona Halep a declarat: „Mă uit la meciuri când sunt în cameră şi nu am nimic de făcut. Când îmi termin treaba pe teren. Îmi place să mă uit la tenis, dar nu mă implic foarte mult. Mă uit doar de plăcere”, a declarat Simona.

CITEŞTE ŞI: Declaraţiile date de Simona Halep despre starea de sănătate

De asemenea, românca a declarat că, după ce a văzut-o pe Vesnina câştigând la Indian Wells şi-a dat seama că ar putea juca tenis mai mult timp decât şi-a imaginat iniţial: “Elena Vesnina a jucat cu adevărat bine şi e o jucătoare extraordinară. Ea a câştigat titluri de Grand Slam la dublu, aşa că era deja acolo. Are peste 30 de ani, aşa că tenismenele joacă acum mult mai mult ca în trecut. Aşa că mai am ceva de jucat, nu? Anul trecut, mă gândeam cât mai am de jucat. La începutul carierei mele spuneam că joc până la 28 de ani, anul trecut am zis 30. Acum mă gândesc că pot juca până pe la 32 de ani”, a declarat Simona, care în septembrie va împlini 26 de ani.

CITEŞTE ŞI: Simona Halep a încheiat un contract de imagine cu Mercedes Benz Romania
În ceea ce priveşte pasiunile, Halep a dezvăluit doar două: “Am pasiuni ciudate. Iubesc ceasurile şi maşinile. Poate e un pic ciudat, dar iubesc maşinile şi sunt foarte fericită cu parteneriatul recent încheiat”. O declaraţie care e mai mult pentru urechile sponsorilor, căci ea are contract cu firma de ceasuri Hublot şi, mai recent, cu Mercedes Romania. Din surse sigure vă spun că îi plac şi bijuteriile la fel de mult ca ceasurile, de fiecare dată când poate ea cumpărându-şi cîte o amintire dintr-un loc sau altul. Având în vedere valoarea jucătoarei noastre, ar fi cazul ca şi o firmă de bijuterii să-i propună un contract de sponsorizare.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close