SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep despre reacţiile avute la adresa lui Cahill: “Sunt mai dură cu mine. Nu am nici o problemă cu nimeni”

Simona Halep despre reacţiile avute la adresa lui Cahill: “Sunt mai dură cu mine. Nu am nici o problemă cu nimeni”

simona halep
simona halep
Simona Halep

Simona Halep a ajuns în atenţia presei după ce i-a răspuns într-un mod mai puţin protocolar antrenorului său la una dintre intervenţiile de “coaching” de la Miami. După meci, a încercat să explice situaţia pentru WTA.

La prima intervenţie de “coaching”, care a avut loc în timpul celui de-al doilea set al meciului pierdut cu Johanna Konta, în sferturile de la Miami (scor 3-6, 7-6, 6-2), Halep şi-a certat antrenorul, cerându-i să nu mai dea din cap atunci când greşeşte. A fost prima ei ieşire în faţa lui Cahill şi, evident, a fost una mult mai mediatizată pe plan mondial decât cele avute în trecut în faţa lui Victor Ioniţă. Pentru simplul motiv că dacă atunci când vorbea cu Ioniţă o făcea în română, deci audienţa era limitată, pe Cahill l-a certat în engleză, o limbă ceva mai cunoscută.

Apoi, înaintea setului decisiv, aşa cum aţi putut citi AICI, Simona a avut o conversaţie mai lungă cu australianul, în care, practic, îi spunea că nu mai poate câştiga, pentru că nu e în stare.

M-am criticat un pic. Pe teren, chiar dacă arăt că vorbesc cu ei, mă critic mult în timpul meciului. Nu am nicio problemă cu nimeni, este doar personalitatea mea de a fi dură cu mine însămi. Vreau să schimb asta în viitor. Pot să spun că sunt mai bună ca înainte şi lucrez la asta”, a declarat, la finalul patridei, Simona Halep pentru WTA Insider.

loading…


Leave a Reply

Top