SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, după meciul câștigat la Indian Wells: ”Aici mă simt ca acasă”

Simona Halep, după meciul câștigat la Indian Wells: ”Aici mă simt ca acasă”

indian wells simona halep
indian wells simona halep
Simona Halep

Primul meci de după o accidentare este mereu dificil, pentru că niciodată nu știi la ce să te aștepți. Pentru Simona Halep, din fericire, totul a trecut cu bine.

Învingătoare cu scorul de 6-4, 6-1 în fața croatei Donna Vekic, Simona Halep s-a arătt extrem de fericită la interviul de după partidă. “A fost un prim set greu, am avut patru săptămâni de pauză, mulţumesc antrenorului pentru sfaturi, sunt bucuroasă că am reuşit să câştig. Aici mă simt ca acasă, mereu am avut sprijin de la fanii români, cred că voi mai putea câştiga şi alte meciuri datorită lor“, a declarat Halep la finalul meciului cu Vekic.

CITEȘTE AICI mesajul emoționant al Simonei Halep după moartea bunicului.

Așa cum deja a devenit o obișnuință, Simona a fost susţinută din tribune de numeroşi fani români, care i-au scandat numele şi au afişat drapelul României.

Mulțumirile adresate lui Darren Cahill nu sunt întâmplătoare, căci la 5-4 în primul set, acesta a venit la scaunul ei, transmițându-i să aibă încredere în jocul ei și să nu pună mare presiune pee ea, deoarece e doar la primul meci la turneul american.

AFLĂ AICI cu cine va juca Simona Halep în turul 3 la Indian Wells.loading…


CITEȘTE ȘI:  FOTO: Simona Halep, la plimbare în Londra

Leave a Reply

Top