SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Tsonga, Kyrgios și Kerber sunt împotriva acordării de wild-card-uri Mariei Sharapova

Tsonga, Kyrgios și Kerber sunt împotriva acordării de wild-card-uri Mariei Sharapova

maria sharapova antrenament
maria sharapova antrenament
Maria Sharapova la antrenament

Revenirea Mariei Sharapova, prevăzută a avea loc pe 26 aprilie, la Stuttgart, este subiectul acestor luni. Toto mai mulți jucători și jucătoare sunt întrebați în legătură cu acest subiect, iar majoritatea sunt împotriva statutului de privilegiată de care se bucură Maria Sharapova.

Tsonga a fost extrem de categoric când a fost întrebat de un eventual wild-card acordat Sharapovei la Roland Garros: ”Este ceva deosebit să inviţi pe cineva care a făcut lucruri rele. Eu nu aş face-o. Este ca şi cum i-ai da o bomboană unui copil care a făcut o prostie. O va repeta. E un mesaj rău“, a declarat Tsonga.

Australianul Kyrgios, cunoscut ca fiind un om care spune ce gândește, a fost chiar mai categoric: ”Un trișor rămâne trișor toată viața. Sunt total împotriva lucrurilor care pot îmbunătăți performanțele fizice. Nu sunt singurul care considera asta și nu vreau să sprijin oamenii care au trișat”, a declarat el.

Nici nemțoaica Angelique Kerber nu privește cu ochi buni acordarea unui wild card rusoaicei chiar la Stuttgart. Ea o atacă însă voalat pe Sharapov, dacă nu din bun simț, măcar pentru că amândouă sunt ambasadoare Porsche: “Este o situaţie ciudată un pic, deoarece ea poate veni pur şi simplu miercuri la teren şi juca miercuri. Nu ştiu ce să spun despre asta. Este o situaţie ciudată şi pentru alte jucătoare. Nu ştiu cine mai primeşte wild-card-uri, dar pentru mine este puţin ciudat pentru că este un turneu german şi sunt multe jucătoare germane bune şi cred că o parte dintre ele ar avea nevoie de un wild-card ca să intre pe tabloul principal. Germancele joacă Fed Cup, jucăm pentru ţara noastră şi încercăm să facem tenisul german faimos din nou. Aşa că, da, este o situaţie ciudată”, a declarat Kerber.

CITEȘTE ȘI Poziția Simonei Halep față de revenirea Mariei Sharapova.loading…


CITEȘTE ȘI:  FOTO Maria Sharapova a pozat pe plaja din Acapulco

Leave a Reply

Top