SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Miami: Patricia Țig s-a calificat magistral în turul trei, după prima victorie în fața unei jucătoare de Top 20

WTA Miami: Patricia Țig s-a calificat magistral în turul trei, după prima victorie în fața unei jucătoare de Top 20

patricia tig
patricia tig
Patricia Tig

Patricia Țig a demonstrat încă o dată că este o jucătoare de clasă. Ea a obținut prima victorie din carieră în fața unei jucătoare de Top 20 și s-a calificat în turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami.

În turul secund, Patricia Țig, jucătoare care a venit din calificări, a învins-o cu scorul de 7-6 (4), 6-2, pe sportiva franceză Kristina Mladenovic, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 22. Aceasta este una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit și nu doar pentru că acum două săptămâni a învins-o pe Simona Halep. Mladenovic a câştigat în 2017 turneul de la Sankt Petersburg, a jucat finala la Acapulco şi a ajuns în semifinale la Indian Wells.Aflată la prima participare pe tabloul principal la Miami, Ţig s-a impus după un meci de două ore, obţinând, așa cum am mai spus, prima victorie în faţa unei sportive din Top 20 WTA.

Următoarea adversară a lui Țig va fi americanca Venus Williams, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11. Americanca, fost numărul 1 mondial, a trecut, cu 6-4, 6-3, de brazilianca Beatriz Haddad Maia, locul 166 WTA, beneficiară a unui wildcard, în turul secund.

În urma acestui rezultat, Patricia și-a asigurat un loc între primele 90 de jucătoare ale lumii în noul clasament mondial. Și a demonstrat că merită să facă parte din echipa de Fed Cup a României.

loading…


One thought on “WTA Miami: Patricia Țig s-a calificat magistral în turul trei, după prima victorie în fața unei jucătoare de Top 20

Leave a Reply

Top