SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Și Agnieszka Radwanska este împotriva wild-card-urilor acordate Mariei Sharapova: ”N-ar fi avut nici o șansă să primească invitație din mâinile mele”

Și Agnieszka Radwanska este împotriva wild-card-urilor acordate Mariei Sharapova: ”N-ar fi avut nici o șansă să primească invitație din mâinile mele”

agnieszka radwanska maria sharapova
agnieszka radwanska maria sharapova
Agnieszka Radwanska si Maria Sharapova

Apropiata revenire a Mariei Sharapova în circuit – miercuri, la Stuttgart, dacă vreți să vă salvați data în calendar – a fost și încă mai este criticată. De fapt, nu revenirea, ci maniera în care este făcută, cu wild-card-uri acordate la turneele importante deși ea a fost suspendată pentru dopaj, nu s-a aflat în afara terenului din cauza unei accidentări.

Ultima intrată în corul contestatarilor metodelor aplicate de organizatorii de turnee este poloneza Agnieszka Radwanska. Numărul 8 WTA și una dintre victimele preferate ale Sharapovei, pe care a învins-o de două ori în 15 meciuri, a declarat pentru publicația poloneză ”Przeglad Sportowy” că dacă ar fi director la un un turneu important nu i-ar oferi o invitaţie la un turneu Mariei Sharapova, care ar trebui să revină în circuitul profesionist la competiţiile mici, după suspendarea pentru dopaj.

”Acum în Germania, apoi în Spania, dar până în prezent nu a fost invitată la turnee de Grand Slam, la Paris şi Londra, şi eu cred că aşa ar trebui să rămână. Ar trebui să-şi câştige locul datorită rezultatelor bune. Nu-mi ascund opiniile. Gândesc la fel ca Andy Murray. Astfel de invitaţii la turnee ar trebui să fie disponibile doar pentru jucătoare care au căzut în clasament din cauza unor accidentări, boli sau alte probleme. Nu pentru cei suspendaţi pentru dopaj. Maria ar trebui să-şi construiască revenirea într-un fel diferit, începând cu turneele mici. N-ar fi avut vreo şansă pentru un wild card din mâinile mele (n.r. dacă aş fi fost directorul unui turneu)”, a declarat jucătoarea poloneză.

CITEȘTE ȘI: Reacția Mariei Sharapova după criticile la care a fost supusă.
Înaintea ei, mai mulți jucători cunoscuți, printre care Andy Murray, Jo-Wilfried Tsonga, Angelique Kerber sau Caroline Wozniacki, s-au declarat mpotriva invitării la turnee a Sharapovei și a tuturor sportivilor care au foslosit substanţe interzise.

CITEȘTE ȘI:  Serena Williams și Maria Sharapova vor fi colege de platou într-un film produs la Hollywood

Revenirea Mariei Sharapova este prevăzută a avea loc miercuri, 26 aprilie, la Stuttgart. Ea își va afla, de altfel, în scurt timp, prima adversară, căci tragerea la sorți are loc în acest final de săptămână.

loading…


Leave a Reply

Top