SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Cupa Davis: România va juca împotriva Austriei în primul tur al play-off-ului

Cupa Davis: România va juca împotriva Austriei în primul tur al play-off-ului

romania cupa davis conferinta presa
romania cupa davis conferinta presa
Echipa Romaniei de Cupa Davis la Minsk, in Belarus

România și-a aflat adversara din primul tur al play-off-ului Grupei I, Zona Europa/Africa a Cupei Davis. Aceasta e echipa Austriei.

Învinsă cu scorul de 3-1 în Belarus, Austria va găzdui meciul din Cupa Davis contra României, programat în perioada 15-17 septembrie. Românii stau bine la palmares, adică au 3-2 la general, ultima victorie venind la ultimul meci, cel din 2002, de la Constanța, în care noi ne-am impus cu 5-0.

Pe hârtie, austriecii îl au în echipă pe Dominic Theim, aflat pe locul 9 în lume, însă realitatea e diferită atunci când se fac și convocările, căci acesta a lipsit de la partida din Belarus. Acolo, Gerald Melzer a pierdut ambele meciuri de smplu, Jurgen Melzer a fost învins şi el la simplu, singurul punct al austriecilor fiind adus de perechea Julian Knowle/ Jurgen Melzer.Cine câștigă meciul dintre România și Austria va rămâne și anul viitor în Grupa I a Zonei Euro-Africane. Cine pierde, va juca în turul secund al play-off-ului împotriva învinsei din partida Israel – Ucraina, un fel de baraj de menținere în această divizie. Învinsa din acel meci de baraj, programat în perioada 20-22 octombrie sau 27-29 octombrie, va retrograda în Grupa a II-a a zonei Euro-Africane, adică în a treia divizie a tenisului masculin.

loading…


Leave a Reply

Top