SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup: Nici o surpriză în echipele României și Marii Britanii

Fed Cup: Nici o surpriză în echipele României și Marii Britanii

romania serbia fed cup tragere la sorti
romania serbia fed cup tragere la sorti
Echipa Romaniei este aceeasi cu cea care a jucat cu Serbia

Nici o surpriză în loturile celor două echipe care se vor confrunta pe 22 și 23 aprilie, în barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup.

Fidel principiului său de a convoca primele patru jucătoare din clasamentul mondial, Ilie Năstase le-a chemat la Mamaia pe Simona Halep (locul 5 WTA), Irina Begu (locul 33 WTA), Monica Niculescu (locul 47 WTA) si Sorana Cîrstea (locul 61 WTA).

De parta cealaltă, căpitanul nejucător al britanicelor, Anne Keothavong, le-a convocat pe Johanna Konta (7 WTA), Heather Watson (110 WTA), Laura Robson (209 WTA) şi Jocelyn Rae (105 la dublu).Konta se află pe locul 7 WTA la simplu şi 136 la dublu, Watson este pe 110 WTA şi 80 la dublu, Robson pe 209 şi 292 la dublu, în timp ce Rae se afă pe 105 la dublu, dar nu are clasament de simplu.

“Această întâlnire de Fed Cup dintre echipele României şi Marii Britanii este un important eveniment sportiv al acestui început de an din România şi ne bucurăm că jucăm la Mamaia, pe zgură. Mă bucur, de asemenea, că avem la dispoziţie cea mai bună echipă, că fetele sunt sănătoase şi pregătite să dea totul pe teren. Acesta este un meci pe care trebuie sa-l câştigăm”, a declarat căpitanul nejucător Ilie Năstase

Partida se desfăşoară la Tenis Club IDU, Mamaia, Constanţa, după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două partide de simplu în ziua de sâmbătă (22 aprilie), urmând ca duminică (23 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

România a ajuns la baraj după ce a pierdut întâlnirea cu Belgia, cu scorul 1-3. Marea Britanie a ajuns în play-off după ce a jucat în Grupa I a Zonei Euro-africane.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close