SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > FED CUP România – Marea Britanie: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul din aprilie

FED CUP România – Marea Britanie: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul din aprilie

echipa romania fed cup
echipa romania fed cup
Echipa de Fed Cup a Romaniei

Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul de Fed Cup dintre România şi  Marea Britanie, întâlnire care va avea loc în perioada 22-23 aprilie, la Mamaia. Dacă totul decurge normal, echipa va fi formată din primele patru jucătoare în ordinea clasamentului WTA.

Biletele pentru întâlnirea care contează pentru menţinerea în Grupa Mondială II au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro. Preţul unui bilet este de 90 de lei/zi, iar pe o comandă pot fi achiziționate cel mult două bilete pentru fiecare din cele două zile.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.
Întâlnirea dintre România şi Marea Britanie, meci din play-off-ul Grupei Mondiale II, are loc în perioada 22-23 aprilie 2017, la Tenis Club IDU, Mamaia, Constanța. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (22 aprilie), urmând ca duminică (23 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu.

loading…


Leave a Reply

Top